Kullanıcı1355
Hectopat
Boşverin. Uğraşmayın bile.Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum her ne kadar yaptığınız yanlış olsa bile.
Bunu nasıl anladınız acaba?Bu arada çoklu üyelik olduğunuz çok belli,
Boşverin. Uğraşmayın bile.Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum her ne kadar yaptığınız yanlış olsa bile.
Bunu nasıl anladınız acaba?Bu arada çoklu üyelik olduğunuz çok belli,
Çünkü şuraya korsana destek vermiyoruz, ne demek ilk konu diye destek veriliyor falan diyenlerin hiçbiri hayatında korsan oyun indirmemiş gül gibi insanlar. Belki konu sahibinin yaşı küçük alacak kredi kartı falan yok ailesi de oyun almasına izin vermiyor? Doğrudan böyle boş boş korsana destek vermiyoruz diye atlamayın. Moderatör ilk konuya tek seferlik destek veriyoruz diyorsa size laf düşmez. Destek olmayacaksanız köstek de olmayın. Çıkın konudan başka bir konu açıp eleştirin.
Davranışlarından.Bunu nasıl anladınız acaba?
Hayatında hiç korsan oyun indirdin mi? Biri benim yaptığım oyunu eğer alamıyorsa bunu bana bildirirse oyunu ona hediye ederim. Zira yaptığım tweaklerde bunu yapıyorum.Kardeşim madem alamıyor o zaman almasın biri senin o kadar uğraştığın oyununu korsan indirse ne yapardın?
Davranışlarından.
Noktalama işaretlerine -kısmen- dikkat etmesi, ayrı konu açmayı önermesi gibi.
Anlaşılması kolay. Neyse daha fazla konuşmayacağım. Benim harcım değil.
Hayatında hiç korsan oyun indirdin mi?
Nasıl önermiyorsunuz ya ? DNS pek çalışmıyor.Gelip bakabilirsiniz VPN kullanmıyorum,kimseyede önermiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.