Yeni Yasa: F Klavye

Ortaokulda bilgisayar dersimiz vardı ve maalesef ki F klavyeydi. Adımız gibi ezberlettiler ya bize o klavyeyi, ona yanarım...

Benim korktuğum şey Q klavyeyi yasaklamaları ya da yurt dışından Q klavye gelmesini yasaklamaları.

Yazılımsal olarak da engelleyemezler ya? Sonuçta bir çoğumuz klavyeye bakmıyoruz bile. En azından kendi adıma konuşayım gerçekten uzun zamandır klavyeye bakmıyorum. Tabi insanları sosyalden uzaklaştıramayınca bu tip yollara başvuruyorlar. Size ne kardeşim hangi klavyeyi kullandığımdan? Yakında işletim sistemimize de karışırlar. Saçmalık.

Q klavyeyi yapmalarının amacı; PC kullanımı yeni yeni yaygınlaşırken F klavye ile hızlı bir şekilde yazı yazıldığında PC'nin parmaklarımızın hızına yetişememesi. Bu yüzden Q klavyeyi çıkarmışlar. 7. sınıfta Bilişim öğretmenimiz anlatmıştı

Mesaj silinmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakma ama buna hiç inanasım gelmedi. Neden Türkçe bir klavye evrensel klavyeden daha önce kullanılsın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…