Kavgada dayak yedim

Ya arkadaşım, ailevi değerlerine küfür etti de ne oldu? Ailene bir şey olmadı. Bir tane ergenin, soytarının dediklerinin kâle almayın. Adamın kafası bir yere çarpar ölür, sonrasında sen hapse, adam mezara gider. Kavga işi, hayvan işidir. İnsan olduğumuzun ayrıcalıklı tarafı beynimizi kullanmaktır, beynini kullanan adam kavga etmez. Özellikle Türkiye gibi her şeyin olabileceği bir yerde.

Dayağını yemişsin, bundan ders çıkar, kimseyle kavgaya girme.

Kendisi de ergen olduğu için kavga çıkarmış zaten. O yaştaki tüm çocuklar öyle. Hayatımda kimseye am... Bile demedim ben. Adamlar cümlenin sonuna o küfürü koymadan konuşamıyorlar.

Dostum önce geçmiş olsun bende ilk tehditidimi bir kız mevzusundan tehdit edildim mahalle abileri falan geldi olay kapandı gerçi sonrasında fakat ben bu olayı 4 ay unutamamistim bende senin gibi caresizdim ve bu olayı onlar belki unutsa bile sende kalıcı olur bir süre dışarı çıkmak istemezsin falan çok normal okul bitsin rahatlarsın yeni arkadaşlar edinirsin. Ve keşke olayı büyüklerine danissaydin he sen unutmak istiyorsan oyun oyna derslerine bak durup durup boş dusunme olayı kafanda kurma ben en çok bunu yapıyordum bu yüzden de kalıcı olmuştu bende.

Bırak ya ne yardım etçen buna. Allah bilir yoğunbakımdan yazıyordur. Kolunda serum, elinde telefon. Buradaki aklı ermeyen sabilere de kötü örnek oluyor.

Ne alaka ya kendimi savunmam kötü bir şey mi? İllaki her insan hayatı boyunca en az 1 kere kavga edecek. Kötu ornekle ne alakası var. Kımse sütten çıkmış ak kaşık değil.

arkadaşlar cok özür dilerim konuyu yarım bırakmışım. Tüm okulu topladi okulun yakınlarındaki bir parkta teke tek attik ve dayak yedim kavga esnasinda bir çocuk videoyu çekmiş tüm okula yayılmış. Kavgadan 2 hafta geçti sizce kavga unutulur mu?

Ben hayatım boyunca bu zorba kişilere sesimi çıkarmadığım için hep ezildim ve cidden bu durum benim psikolojimi alt üst etti. Artik karşı geldiğim için sürekli tartışıyoruz en başta ağırlığımı koysaydım bunlar yaşanmazdı ama olan oldu artık zaten olabildiğince kavgaya girmeyeceğim zaten son senemiz sessiz sakin gecsin.

Haklısınız kavga yanlış bir şey ama böyle kişilere sesimi cikarmazsak sizce de daha çok üstümüze çıkmazlar mı?
Son seneniz zaten. Liseye geçtiğinizde hepsi size ders olsun.

Ne alaka ya kendimi savunmam kötü bir şey mi? İllaki her insan hayatı boyunca en az 1 kere kavga edecek. Kötu ornekle ne alakası var. Kımse sütten çıkmış ak kaşık değil.
Lise biteli bir süre oluyor hayatımda bir kişiye vurmuş bir insan değilim. Her cins insanla denk geldim, nefret ettim, sınıfımdan soğudum ama onlarla uğraşmadım. En az 1 kez kavga etmesine gerek yok, konuşursan zaten çözülüyor her şey. Tabii bazılarıyla iletişim kurulmuyor onlar ayrı. Kendini savunman doğru, isterse korkak desinler ama dayak yiyerek daha kötü etmişsin kendine. Olay illa ki unutulur ama ne zaman bilinmez. Düzgün bir liseye gitmeye bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı