Yenilenmiş BenQ Zowie monitör alınır mı?

Önceden bu tarz alışveriş yapmış biri cevaplasa daha iyi olurdu ama benim tercihim almamak olurdu.
Bu bütçede mükemmel monitörler alabilirsiniz.
Hocam bende biliyorum daha iyi monitörler var ancak zowie e spor düzeyinde bir monitör ve bende sadece try hard bir şekilde cs2 oynuyorum bu yüzden zowie istedim sıfırlarına göre daha uygun neden almazdınız ? sadece kutu hasarlı yazıyor.

Hocam ben de biliyorum daha iyi monitörler var ancak Zowie e-spor düzeyinde bir monitör ve bende sadece try hard bir şekilde CS2 oynuyorum bu yüzden Zowie istedim sıfırlarına göre daha uygun neden almazdınız? Sadece kutu hasarlı yazıyor.

Biliyorum hocam bu monitörlerden daha az laglı, daha hızlı ve akıcı başka bir monitör yok, FPS için alabileceğiniz en performanslı monitör fakat fiyatları çok pahalı ve Fast IPS yüksek Hz'li ve kaliteli bir monitörde alabilirsiniz bence o tarz sıfır bir monitör işinizi çok rahat halleder. Almazdım deme sebebim bütçe çok fazla ve sadece kutu hasarlıysa tabii ki düşünülebilir ama ne kadar güvenilir o tartışılır monitör size sorun çıkartabilir çünkü.

Evet 2. monitör olarak bunu düşünüyorum.
Goplus güvenilir bir marka diye duydum bunun için ayrıca bir konu açacağım dün bu 2 monitör için konu açmıştım ama cevap alamadım.

Evet 2. monitör olarak bunu düşünüyorum.
Goplus güvenilir bir marka diye duydum bunun için ayrıca bir konu açacağım dün bu 2 monitör için konu açmıştım ama cevap alamadım.

Düşündüğünüz monitör gayet iyi işinizi fazlasıyla görür.

Bu monitör'de Hz olarak daha üstün düşünür müydünüz hocam?

Düşündüğünüz monitör gayet iyi işinizi fazlasıyla görür.

Bu monitör'de Hz olarak daha üstün düşünür müydünüz hocam?
Hocam Dell markasına güvenemedim 500 Hz baya iyimiş Bazı monitörler var 6 bin tl 280 Hz ancak markaları kötü olduğu için o verim asla alınmaz aynı olay bu markada olurmu hiç bilmiyorum.

Hocam Dell markasına güvenemedim 500 Hz bayağı iyimiş bazı monitörler var 6 bin TL 280 Hz ancak markaları kötü olduğu için o verim asla alınmaz aynı olay bu markada olur mu hiç bilmiyorum.

Evet hocam bahsettiğiniz markalar Rampage, Game booster tarzı markalar biliyorum ama Dell onlarla asla aynı klasmanda değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı