Yenilenmiş cep telefonu nereden satın alınır?

maes7rocompz

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek
Konudan da anlaşılacağı üzere yenilenmiş telefon satın alacağım, sizce alınır mı? Ve alınırsa hangi siteleri önerirsiniz? iPhone 12 128 GB'a kalite bakıyorum.

4-5 farklı telefon almış biri olarak bence fiyatı uygun değilse çok mantıklı değil. İkinci elden çok daha pahalı, sıfır fiyatına yakın telefonu sırf taksit var diye uçuk fiyatlara satıyorlar.

Yenilenmiş yerine temiz 2. el bakmanı öneririm.

4-5 farklı telefon almış biri olarak bence fiyatı uygun değilse çok mantıklı değil. İkinci elden çok daha pahalı, sıfır fiyatına yakın telefonu sırf taksit var diye uçuk fiyatlara satıyorlar.
Fiyat 20 bin ile 22 bin tl arasında. Normalde benimde içime ikinci el daha çok yatıyor ama bir iki ay sonra örneğin pil patlarsa, anakart yanarsa kim benim derdime derman olacak?

Fiyat 20 bin ile 22 bin tl arasında. Normalde benimde içime ikinci el daha çok yatıyor ama bir iki ay sonra örneğin pil patlarsa, anakart yanarsa kim benim derdime derman olacak?
Yenilenmiş telefonu aldığın yer de yardımcı olmuyor diye biliyorum. "Kullanıcı hatası" diyerek geçiştirdiklerini okumuştum bir yerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı