- Makaleler
- 1
Daha fazla
Fiyatlar neredeyse 2 katı zaten çok bir şeye ihtiyacımız yok Samsung A6 Plus'tan yeni bir cihaza geçiş yapacak sadece.Ekran sağlam bulunursa S8 Plus daha iyi bir seçenek olur sadece gündelik kullanım yapılıyorsa bu cihaz iyi performans sunacaktır 5 yaşında olmasına rağmen.
Ya da Redmi Note 8 bulursanız alabilirsiniz.
GM dışındaki size önerdiğim iki cihaz da fazlasıyla yeterli olur.
Olmaz demiyorum ama düzgün telefon bulmak biraz sıkıntılı gibi geliyor bana çünkü cihaz satın alındıktan sonra arkasında bir şahıs bir firma bulamıyoruz ben sattığımda sağlamdı gibi söylemler duymam muhtemel.2. el olmaz diyorsan önerim yok ancak yenilenmiş cihazların da 2. elden aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum. General Mobile'ın bu duruma karşı tutumu nasıl bilmem ancak genel olarak yenilenmiş cihazlar kötü.
Sizce yolladığım GM 8 telefonu 2445 liraya tamir ettirmeli miyim? En garanti yöntem bu mu olur?Yenilenmiş cihazdan sıkıntı çeken çok, bana da hiç güven vermiyor. 1 yıl garanti olması avantaj ama ne kadar ilgilenirler orası muamma.
Söz üzerinde 1 yıl garanti.Yenilenmiş cihazdan sıkıntı çeken çok, bana da hiç güven vermiyor. 1 yıl garanti olması avantaj ama ne kadar ilgilenirler orası muamma.