fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 5 Ocak 2025 #31 tosakiu dedi: Isınma sorunu. Genişletmek için tıkla... Sarjdayken biraz fazla ısınıyor onun dışın da bir ısınma şikayetini görmedim babam da.
tosakiu dedi: Isınma sorunu. Genişletmek için tıkla... Sarjdayken biraz fazla ısınıyor onun dışın da bir ısınma şikayetini görmedim babam da.
tosakiu Picopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #32 gurkan67 dedi: Sanın hocam kendim açıp baktım bizzat. Genişletmek için tıkla... Her Satıcı Bir Olmuyor Bunuda Hesaba Koyarsak
gurkan67 dedi: Sanın hocam kendim açıp baktım bizzat. Genişletmek için tıkla... Her Satıcı Bir Olmuyor Bunuda Hesaba Koyarsak
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 554 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #33 tosakiu dedi: Her satıcı bir olmuyor bunu da hesaba koyarsak Genişletmek için tıkla... Öyle de yenilenmişlere bulaşmayn.
tosakiu dedi: Her satıcı bir olmuyor bunu da hesaba koyarsak Genişletmek için tıkla... Öyle de yenilenmişlere bulaşmayn.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.684 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #34 tosakiu dedi: Her Satıcı Bir Olmuyor bunu da Hesaba Koyarsak Genişletmek için tıkla... MediaMarkt'tan yenilenmiş iPhone 11 alınır mı? bu konuyu oku belki fikrin değişir
tosakiu dedi: Her Satıcı Bir Olmuyor bunu da Hesaba Koyarsak Genişletmek için tıkla... MediaMarkt'tan yenilenmiş iPhone 11 alınır mı? bu konuyu oku belki fikrin değişir
tosakiu Picopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #35 LuisB4y dedi: MediaMarkt'tan yenilenmiş iPhone 11 alınır mı? bu konuyu oku belki fikrin değişir Genişletmek için tıkla... Hocam Şöyle Diyeyim 2 Kuzenimde EasyCep'den Telefon Aldılar iPhone 7 Plus iPhone 12 Pro Max hiçbir sorun yaşamadı 2'de
LuisB4y dedi: MediaMarkt'tan yenilenmiş iPhone 11 alınır mı? bu konuyu oku belki fikrin değişir Genişletmek için tıkla... Hocam Şöyle Diyeyim 2 Kuzenimde EasyCep'den Telefon Aldılar iPhone 7 Plus iPhone 12 Pro Max hiçbir sorun yaşamadı 2'de
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.684 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #36 tosakiu dedi: Hocam Şöyle Diyeyim 2 Kuzenimde EasyCep'den Telefon Aldılar iPhone 7 Plus iPhone 12 Pro Max hiçbir sorun yaşamadı 2'de Genişletmek için tıkla... Tamam al kardeşim ben daha bir şey demiyorum.
tosakiu dedi: Hocam Şöyle Diyeyim 2 Kuzenimde EasyCep'den Telefon Aldılar iPhone 7 Plus iPhone 12 Pro Max hiçbir sorun yaşamadı 2'de Genişletmek için tıkla... Tamam al kardeşim ben daha bir şey demiyorum.
A AhmetFarukUgurlu Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #37 gurkan67 dedi: Sanın hocam kendim açıp baktım bizzat. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi olsa pil kısmında bilinmeyen parça yazısı vs. yazmazmıydı? iPhone sitesinde öyle belirtmiş.
gurkan67 dedi: Sanın hocam kendim açıp baktım bizzat. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi olsa pil kısmında bilinmeyen parça yazısı vs. yazmazmıydı? iPhone sitesinde öyle belirtmiş.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 554 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #38 AhmetFarukUgurlu dedi: Dediğiniz gibi olsa pil kısmında bilinmeyen parça yazısı vs. yazmaz mıydı? iPhone sitesinde öyle belirtmiş. Genişletmek için tıkla... İşte hocam aparat takıyorlar pilin yanına o her şeyi çözüyor.
AhmetFarukUgurlu dedi: Dediğiniz gibi olsa pil kısmında bilinmeyen parça yazısı vs. yazmaz mıydı? iPhone sitesinde öyle belirtmiş. Genişletmek için tıkla... İşte hocam aparat takıyorlar pilin yanına o her şeyi çözüyor.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.684 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2025 #39 AhmetFarukUgurlu dedi: Dediğiniz gibi olsa pil kısmında bilinmeyen parça yazısı vs. yazmazmıydı? iPhone sitesinde öyle belirtmiş. Genişletmek için tıkla... Orijinal sensörü alıyorlar çakma bataryaya monteliyorlar hocam.
AhmetFarukUgurlu dedi: Dediğiniz gibi olsa pil kısmında bilinmeyen parça yazısı vs. yazmazmıydı? iPhone sitesinde öyle belirtmiş. Genişletmek için tıkla... Orijinal sensörü alıyorlar çakma bataryaya monteliyorlar hocam.
A AhmetFarukUgurlu Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #40 gurkan67 dedi: İşte hocam aparat takıyorlar pilin yanına o her şeyi çözüyor. Genişletmek için tıkla... LuisB4y dedi: Orijinal sensörü alıyorlar çakma bataryaya monteliyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Bakanlık onayından geçiyor belgeli mesela bunu bakanlık denetlemiyor mu o zaman nasıl bir iş oluyor böyle saçma sapan şekilde
gurkan67 dedi: İşte hocam aparat takıyorlar pilin yanına o her şeyi çözüyor. Genişletmek için tıkla... LuisB4y dedi: Orijinal sensörü alıyorlar çakma bataryaya monteliyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Bakanlık onayından geçiyor belgeli mesela bunu bakanlık denetlemiyor mu o zaman nasıl bir iş oluyor böyle saçma sapan şekilde