Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

Site adını söylemek yasak değil söyleyebilirsin. Fakat yine de almanı önermem. A34 A35 A55 gibi telefonlara bakman senin için daha uygun olur

Amacım Android'den kurtulmak şu an 6K bandında bir Xiaomi telefon kullanıyorum rezalet bir şey iPhone 11 12 gibi cihaz alsam dağdan şehre inmiş gibi bir insan olacağım gibi geliyor

Taksitli peşin fark eder mi?
taksitli daha mantıklı

Amacım Android'den kurtulmak şu an 6K bandında bir Xiaomi telefon kullanıyorum rezalet bir şey iPhone 11 12 gibi cihaz alsam dağdan şehre inmiş gibi bir insan olacağım gibi geliyor.

Taksitli daha mantıklı.

Telefon modeli nedir sıkıntı düşük seviye bir Android kullandığınız için olabilir.

Amacım Android'den kurtulmak şu an 6K bandında bir Xiaomi telefon kullanıyorum rezalet bir şey iPhone 11 12 gibi cihaz alsam dağdan şehre inmiş gibi bir insan olacağım gibi geliyor

taksitli daha mantıklı
Hocam sizin dediğiniz şey şuna denk geliyor ama

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250105_025013_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250105_025013_Samsung Internet.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 121
Bence alınmaz bütçene göre ne kadar kullanacağına göre değişir ama bu saatten sonra 13 altı kurtarmaz gibi (iPhone için konuşuyorum). Ama tabii bütçeniz yoksa durum değişir oyun falan oynamıyorsanız idare eder aslında ama oyun konusunda çok götürmez. Ama en iyisi biraz daha para koyup 12-13 almak daha mantıklı olacaktır.

60 Hz olayı dümen, 60 Hz Android ile ikisi bir değil A12 ya da A13 Bionic çip arayüzde 60 FPS verebileceği için akıcı hissediyorsunuz zaten. iPhone 11 taksitli fiyatı uygun geliyorsa al 2 sene idare eder seni yalnız dışarı çıkarken powerbank taşırsın 4-5 saat ekran süresi verir vs. bu tarz problemler olabilir. Redmi 10’dan kat kat iyi bir hissiyat sunar zaten.

Amacım Android'den kurtulmak
şu an 6K bandında bir Xiaomi telefon kullanıyorum rezalet bir şey

Android'ten memnuniyetsizliğinizin sebebini söylemişsiniz zaten. Örneğin Samsung'un orta-üst seviye bir modelini kullansanız böyle bir şey demezdiniz. Bence iPhone 11 çok eski ve alması mantıksız bir cihaz. iOS bir sihir değil. Bence çıkabiliyorsanız S24 FE ve S23 FE, çıkamazsanız A55 modellerine bakın.

Site adını söylemek yasak değil söyleyebilirsin. Fakat yine de almanı önermem. A34 A35 A55 gibi telefonlara bakman senin için daha uygun olur.

Aynen öyle A55 mükemmel telefon ciddi anlamda Samsung eskiden tasarım işini beceremiyordu şimdi gayet güzel. Ayna fotoları çekince falan kocaman kameralar seni karşılamıyor. Kaldı ki zaten sen 6 binlik telefon kullanıyorsan iPhone X'e bile geçsen fark hissedeceksin. iPhone ucuz mal çıkarmadığı için şu an kullandığın 6 binlik telefondan tabii ki güzel olacak çünkü unutma şu an IP 16 nasıl 60k ise IP 11'de çıktığı zaman aynı değerdi ama senin aldığın telefonun içindeki malzeme zaten en kötüsü en F/P parçalar kullanılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı