Sarjdayken biraz fazla ısınıyor onun dışın da bir ısınma şikayetini görmedim babam da.Isınma sorunu.
Sarjdayken biraz fazla ısınıyor onun dışın da bir ısınma şikayetini görmedim babam da.Isınma sorunu.
Her Satıcı Bir Olmuyor Bunuda Hesaba KoyarsakSanın hocam kendim açıp baktım bizzat.
Her satıcı bir olmuyor bunu da hesaba koyarsak![]()
Her Satıcı Bir Olmuyor bunu da Hesaba Koyarsak![]()
MediaMarkt'tan yenilenmiş iPhone 11 alınır mı? bu konuyu oku belki fikrin değişir
Tamam al kardeşim ben daha bir şey demiyorum.Hocam Şöyle Diyeyim 2 Kuzenimde EasyCep'den Telefon Aldılar iPhone 7 Plus iPhone 12 Pro Max hiçbir sorun yaşamadı 2'de
Dediğiniz gibi olsa pil kısmında bilinmeyen parça yazısı vs. yazmazmıydı? iPhone sitesinde öyle belirtmiş.Sanın hocam kendim açıp baktım bizzat.
Dediğiniz gibi olsa pil kısmında bilinmeyen parça yazısı vs. yazmaz mıydı? iPhone sitesinde öyle belirtmiş.
Orijinal sensörü alıyorlar çakma bataryaya monteliyorlar hocam.Dediğiniz gibi olsa pil kısmında bilinmeyen parça yazısı vs. yazmazmıydı? iPhone sitesinde öyle belirtmiş.
İşte hocam aparat takıyorlar pilin yanına o her şeyi çözüyor.
Bakanlık onayından geçiyor belgeli mesela bunu bakanlık denetlemiyor mu o zaman nasıl bir iş oluyor böyle saçma sapan şekildeOrijinal sensörü alıyorlar çakma bataryaya monteliyorlar hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.