Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

2 ay önce Yenilio adlı firmadan “Yenilio Yenisi” kalitesiyle yani en üst kalite kozmetiğe sahip iPhone 11’i 12 ay peşin fiyatına taksit ile aldım. Çok memnunum hiçbir sorunu yok kasada çizik, ezik yok sapasağlam pil sağlığım %100’dü halen aynı. Eğer alacaksanız telefon ayarlarından pil kısmında “iyileştirilmiş pil şarjı” ayarını mutlaka açık tutun şimdiden hayırlı olsun.

2 ay önce yenilio adlı firmadan “yenilio yenisi” kalitesiyle yani en üst kalite kozmetiğe sahip iPhone 11'i 12 ay peşin fiyatına taksit ile aldım. Çok memnunum hiçbir sorunu yok kasada çizik, ezik yok sapasağlam pil sağlığım %100'dü halen aynı. Eğer alacaksanız telefon ayarlarından pil kısmında “iyileştirilmiş pil şarjı” ayarını mutlaka açık tutun şimdiden hayırlı olsun.

Pil 100 olmasına inanmayın aparat takip yüzde gösterme olayını yapıyorlar batarya orijinal değil yani.

60 Hz olayı dümen, 60 Hz Android ile ikisi bir değil A12 ya da A13 Bionic çip arayüzde 60 FPS verebileceği için akıcı hissediyorsunuz zaten. iPhone 11 taksitli fiyatı uygun geliyorsa al 2 sene idare eder seni yalnız dışarı çıkarken powerbank taşırsın 4-5 saat ekran süresi verir vs. bu tarz problemler olabilir. Redmi 10’dan kat kat iyi bir hissiyat sunar zaten.
İphone 11 zaten güzel sıkıntı yok 60hz 120hz olayını da kafaya takmayalım gözün alışması 10dk ancak sıkıntı şu o fiyat bandına uzun ömürlü telefon almak varken neden ip11 alınsın ki bütçe 35 40k olsa en kötü bi 13 alsa neyse.

Hepsi buradada daha iyi fırsatlar buldum 12 veya 13 yöneleyeceğim herhalde.

13e yönelmen güzel olur çok güzel telefon direkt olarak 13 alabiliyorsan al 12'yi düşünmeden.

İphone 11 zaten güzel sıkıntı yok 60hz 120hz olayını da kafaya takmayalım gözün alışması 10dk ancak sıkıntı şu o fiyat bandına uzun ömürlü telefon almak varken neden ip11 alınsın ki bütçe 35 40k olsa en kötü bi 13 alsa neyse.

13e yönelmen güzel olur çok güzel telefon direkt olarak 13 alabiliyorsan al 12'yi düşünmeden.
13 Kronik Sorunları fazla kafamda soru işareti bırakıyo

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı