Yenilenmiş iPhone 5s alınır mı?

Katılım
9 Mayıs 2019
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kardeşimin ısrarı sonucu ona telefon alacağım. iPhone dışında kullanmam diyor bende ona iPhone 5s almayı düşünüyorum ancak sıfır yok. Yenilenmiş bir telefon alacağım ancak yenilenmiş telefonlara güvenemiyorum. Yenilenmiş telefon alınır mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Apple yapılan güncellemeler ile eski iphone modellerinin performansını yavaşlattıklarını kabul etti. İphone X piyasada varken en kötü İphone 8 alınmalı.
 
5 S den uzak durun çok fazla ısınan bir telefon. Pili çok düşük 1560 olması lazım. Oyun oynamak isterse çok üzülür benden demesi.
1500 mAh olmasından çok eski bir telefon olması kötü. Çok yorulmuş cihazlar.
 
Nereden geldiği ve nasıl kullanıldığı belli olmayan, ikinci el bir cihazdan daha iyidir. Yine de günümüzde 5S alınmasını tavsiye etmem. Komplo teorisi veya evrenin sırrı gibi davranmaya gerek yok, o cihaz çıkalı 6 sene oluyor. Bu zamana kadar güncelleme aldı ve donanımsal uçurum büyüdü. Artık zamanı geçti.
 
Yenilenmiş telefonların genelde sadece dış kasasını değiştiriyorlar. Bataryası falan değişmiyor. Yani siz yine eski bir telefon almış olacaksınız. Performans konusundan gayet yeterli ama 5s artık güncelleme falanda gelmez. Güven konusunda elden alırsan bilmem ama n11 sitesinden alırsan bir problem çıkmaz diye düşünüyorum. Ayrıca fazla yorum yapılmış ürünleri almayı tarcih edin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı