ucan_sabri
Hectopat
Kardeşime hediye telefon almak istiyorum ama bütçem çok fazla değil, 8 bin Max. Aklımda yenilenmiş iPhone SE 2020 var, alınır mı sizce?
Kardeşime hediye telefon almak istiyorum ama bütçem çok fazla değil, 8 bin Max. Aklımda yenilenmiş iPhone SE 2020 var, alınır mı sizce?
Kendime 2 gün önce yenilenmiş S21 FE aldım ve geldi A kalite yani mükemmel olarak aldım gerçektende değişen parça bulamadım çizik bulamadım tamir izi vs. de bulamadım ve hiçbir şekilde kameradada sorun yoktu bence alacaksanız A kalite alın B kalite gibi ürünler bu kadar temiz olmayabilir. Ama yine de yenilenmiş iPhone önermem ekran değişmiş olabilir, durmadan bilinmeyen parça uyarısı verir. O fiyata sıfır A14 düşünebilirsiniz.Kardeşime hediye telefon almak istiyorum ama bütçem çok fazla değil, 8 bin Max. Aklımda yenilenmiş iPhone SE 2020 var, alınır mı sizce?
Bakmanızı öneririm eğer illa iPhone alacağım diyorsanız bilemem ama şu iPhone sevdası nedir anlamış değilim.Xiaomi Redmi 12 fiyatı, teknik özellikleri, Xiaomi Redmi 12 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Xiaomi Redmi 12 fiyatı, teknik özellikleri, Xiaomi Redmi 12 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.