Yenilenmiş iPhone SE için batarya değişimi nerede yapılabilir?

piximixi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 2 sene önce 88 pilde bir iPhone SE aldım. Şu zamana kadar hiçbir sıkıntısı çıkmadı ancak artık bataryası 78 gibi seviyelere düşmüş durumda.
Yenilenmiş telefonlara Apple servislerinin dokunmadığını öğrendim. Bu yüzden el mahkum yan sanayi bir batarya ile değiştirmem gerekiyor. Batarya markası önerisi ya da Anadolu yakasında iyi bir telefoncu önerebilecek olan varsa sevinirim.

Aldığınız firmayı arayıp sorun ben Getmobil'de değişim olduğunu öğrendim ama garantisi devam ediyordu bunun bir etkisi olur mu bilmem.

Merhaba, 2 sene önce 88 pilde bir iPhone SE aldım. Şu zamana kadar hiçbir sıkıntısı çıkmadı ancak artık bataryası 78 gibi seviyelere düşmüş durumda.
Yenilenmiş telefonlara Apple servislerinin dokunmadığını öğrendim. Bu yüzden el mahkum yan sanayi bir batarya ile değiştirmem gerekiyor. Batarya markası önerisi ya da Anadolu yakasında iyi bir telefoncu önerebilecek olan varsa sevinirim.
Deji batarya iyidir Anadolu yakasında değil ancak FPPRO'ya kargoda yapabilirsin.

https://woyax.com.tr/iphone-batarya/445-iphone-se-2020-mucize-batarya-deji 2 gün içinde geliyor montajı çok kolay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı