Yenilenmiş iPhone telefonlar güvenilir mi?

tommyangelo123

Hectopat
Daha fazla  
Sitelerde yenilenmiş ucuza iPhone 8 Plus falan satıyorlar bütün özelliklerini değiştiriyorlar mı? Böyle kırık çöp telefonları mı restorasyon ediyorlar? 0 telefon gibi midir?

Sitelerde yenilenmiş ucuza iPhone 8 Plus falan satıyorlar bütün özelliklerini değiştiriyorlar mı? Böyle kırık çöp telefonları mı restorasyon ediyorlar? 0 telefon gibi midir?
Yenilenmişten kastınız nedir? Apple firması yenilenmiş (refurbished) cihaz vermiyor. Yurtdışında satışını yapıyor sadece. Eğer garanti kapsamında değiştiyse cihaz sıfır veriyorlar fakat kutu içeriğinde kulaklık şarj aleti vs. bulunmuyor. Apple tarafından sıfırı gönderildiyse alınabilir tabii ki 1 yıl daha garanti veriyor diye biliyorum Apple o cihaza. Yok her hangi bir telefoncu ya da başka bir firma "yenilemiş" ise alınmaz.

Bu telefonlar önce,den parçası bozulmuş sonra ise yeni parça takmışlar alınmaz doğrusu yani ornijal parça yoktur.

Bildiğim kadarıyla sıfır değil onlar. 2.el telefonları alıp sorunlu parçası varsa onu değiştirip satıyorlar
Bizzat Apple ile görüşmüştüm birkaç sene önce. Garantiden gelen cihazlar sıfır oluyor. Yenilenmiş değil. Belki sistem değişmiş olabilir.

Yenilenmişten kastınız nedir? Apple firması yenilenmiş (refurbished) cihaz vermiyor. Yurtdışında satışını yapıyor sadece. Eğer garanti kapsamında değiştiyse cihaz sıfır veriyorlar fakat kutu içeriğinde kulaklık şarj aleti vs. bulunmuyor. Apple tarafından sıfırı gönderildiyse alınabilir tabii ki 1 yıl daha garanti veriyor diye biliyorum Apple o cihaza. Yok her hangi bir telefoncu ya da başka bir firma "yenilemiş" ise alınmaz.
iPhone 7 Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bunun gibi birşey.
Bunlar gibi...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı