Yenilenmiş iPhone X 2021'de alınır mı?

VitalVirtue

Kilopat
Katılım
14 Mayıs 2016
Mesajlar
27
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, EasyCep'te 5500 TL fiyata kozmetik durumu mükemmel ve batarya sağlığı %100 olan iPhone X satılıyor. Sizce bu zamanda bu fiyata iPhone X'e değer mi? Yoksa önerebileceğiniz bu fiyat aralığında başka telefon var mıdır? Teşekkürler.
 
2017 de ilk çıktığında almıştım iPhone X cihazımı. Üstünden yaklaşık 3.5 sene geçti ve hiçbir zaman servise gönderme ihtiyacım olmadı. Tamamen sizin kullanımıza bağlı sorun oluşup oluşmayacağı. Face ID de dahil ilk gün ki hızına sahip. Şu an güncel cihazlar arasında oyun performansı olsun, fotoğraf ve video kalitesi olsun hala üst seviye de. Bilmeyenler olabilir belki belirteyim; iPhone X cihazlar, XR ve 11 modellerine göre ekran konusunda üst segment olarak geçiyor. OLED panel ekrana sahip ki bu büyük ve göz ardı edilmemesi gereken bir etken. Güncel telefonlar arasında tek eksik olarak gece fotoğraf çekimi zayıf. Başka da bir eksiği yok.
 
2017 de ilk çıktığında almıştım iPhone X cihazımı. Üstünden yaklaşık 3.5 sene geçti ve hiçbir zaman servise gönderme ihtiyacım olmadı. Tamamen sizin kullanımıza bağlı. Şu an güncel cihazlar arasında oyun performansı olsun, fotoğraf ve video kalitesi olsun hala üst seviye de. Bilmeyenler olabilir belki belirteyim; iPhone X cihazlar, XR ve 11 modellerine göre ekran konusunda üst segment olarak geçiyor. OLED panel ekrana sahip ki bu büyük ve göz ardı edilmemesi gereken bir etken. Güncel telefonlar arasında tek eksik olarak gece fotoğraf çekimi zayıf. Başka da bir eksiği yok.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Peki sizin kullanım senaryonuza göre bataryası ne kadar süre gidiyor?
 
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Peki sizin kullanım senaryonuza göre bataryası ne kadar süre gidiyor?

Batarya değişimi hiç yapılmadı. Şu an %84 pil ömrüne sahip. İlk aldığım zamanlar PUBG Mobile çıkmıştı ve uzun saatler prize oynadığımdan bataryayı kendim öldürdüm kısmen. Günlük kullanım konusunda ise; sabah 8'den akşam 19'a kadar sürekli olarak mobil veri açık şekilde kullanıyorum. Instagram, WhatsApp sürekli kullanırım. Telefon konuşmalarım da bu zaman zarfında 20-30 dk arası değişir. Aynı şekilde gün içerisinde Netflix üzerinden en az 1 film bitiririm. Ortalama 2-2.30 saat arası oluyor. Ara ara müzik dinlerim. Ara ara Clash of Clans oynarım. Ayrıca Bluetooth sürekli açık duruyor cihazımda. AirPods kullandığım için üşengeçliğimden her kullanacağımda açıp kapatmam Bluetooth'u. Eve geldiğimde ise şarjım %25 - %30 arası kalıyor. Evde Wi-Fi bağlanıp, sadece WhatsApp ve Instagram kullanacaksam düşük güç modunu açıyorum ve yatasıya kadar şarja takmam gerekmiyor. Ortalama 00-01 arası yatarım. Bugün izinli olduğum için şarjım şuan %7 seviyesinde :)

Günlük kullanımım genel itibarıyla bu şekilde oluyor. Aklıma geldiği kadarıyla ince noktalara kadar değindim. Rica ederim.
 
Çok teşekkürler bu güzel cevabınız için. Günlük kullanımım sizinkine çok benziyor. Kaç gündür tam olarak aradığımı cevapladınız. Yalnız çok iyi şarjı gidiyormuş %84'e rağmen. Bunu iPhone SE 2020 için de yapan olsa kararımı vermiş olacağım. SE'nin de kasası çok hoşuma gidiyor. Bakalım araştırmaya devam. Tekrardan çok teşekkür ediyorum. Kafamdaki %90 soru işaretini kaldırdınız.
 

Geri
Yukarı