Yenilenmiş MacBook alınır mı?

emnylmz5

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Xcode'da Build almam gerektiği ve batarya performansı gibi ek özellikler için bir MacBook almayı düşünüyorum. Aslında ilk başta HB bilişim, yenilio gibi sitelerin güvenilir olup olmadığını araştırmak için Technopat'a geldim ama burada sorulan sorular hep telefon üzerine ve bu sorulara verilen cevaplar hep "2. el veya yenilenmiş telefon almanızı önermem" şeklinde. Bu yüzden ben hem bu 2 sitenin güvenilir olup olmadığını hem de bu sitelerdeki MacBook'ların alınıp alınmayacağını sormak istiyorum. (m1 Pro + 16 GB RAM olan bir model var onu düşünüyorum. Üstelik peşin fiyatına 9 taksit de bayağı iyi, eğer link atmak yasaksa uyarırsanız postu editleyebiliyorsam linki silerim)

Hocam yenilenmiş almanızı önermem. Genelde kalitesiz parçalarla değiştiriliyorlar. 2. elden temiz bulursanız alınır. 2. el yenilenmişe göre daha iyi hem.

Merhaba, Xcode'da Build almam gerektiği ve batarya performansı gibi ek özellikler için bir MacBook almayı düşünüyorum. Aslında ilk başta HB bilişim, yenilio gibi sitelerin güvenilir olup olmadığını araştırmak için Technopat'a geldim ama burada sorulan sorular hep telefon üzerine ve bu sorulara verilen cevaplar hep "2. el veya yenilenmiş telefon almanızı önermem" şeklinde. Bu yüzden ben hem bu 2 sitenin güvenilir olup olmadığını hem de bu sitelerdeki MacBook'ların alınıp alınmayacağını sormak istiyorum. (m1 Pro + 16 GB RAM olan bir model var onu düşünüyorum. Üstelik peşin fiyatına 9 taksit de bayağı iyi, eğer link atmak yasaksa uyarırsanız postu editleyebiliyorsam linki silerim)

Buradan telefon aldım Gürgençler ile ortak çalışıyorlar gibi gözüküyor ben alırken 12 taksit vardı sadece pili değiştirilmişti MacBook'ta ise gelen üründe değişim yaptıklarını sanmam kırık ya da dökük değilse alıp beğenmez isen zaten 14 gün içinde iade edebilirsin.

İade konusunda sıkıntı çıkarmayacakları garanti mi? "Cihazda böyle problemler yoktu siz yapmışsınız" diyemezler mi?

İade konusunda sıkıntı çıkarmayacakları garanti mi? "Cihazda böyle problemler yoktu siz yapmışsınız" diyemezler mi?
14 gün cayma hakkınız var. Koşulları karşıladığınız sürece (ürünü hatasız, eksiksiz gönderme gibi) iadeyi gerekçe göstermeden yapabilirsiniz. İadeyi kabul etmemeleri zor ama en kötü etmedi diyelim, THH ye şikayet etmeyle bile tehdit etseniz kabul ederler. Tabi zaten etmemeleri imkansız.

Merhaba, başlığa yazdıklarınızı yeni gördüm. Tam olarak içime sinmediği için almadım. Apple'ın ai toollar ile uyumluluğunu artırmasını bekliyorum. Zaten unity üzerinden geliştirme yaptığım için proje istediğim düzeye geldikten sonra tanıdıklarımın macbookundan build almayı düşünüyorum. Apple'ın ai toollara olan desteği istediğim düzeye geldiğinde yeni bir tane alacağım sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00