Yenilenmiş telefon alınır mı?

• Konuyu başlatan Fluuman
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 207
Kağıt üstünde ne özelliği olursa olsun yan yana fotoğraf çekip kıyaslayınca S23 Ultra bile 11'den daha kötü tüm Android telefonlarda yeterli ışık saglanmazda özellikle ön kamerada çok kötü çekiyor.

Kendim denedim kesinlikle IPhone'un sosyal medya hariç alınır bir yanı yok. Değmez 11 gibi bir çöpe para vermeye.

Merhaba maksimum bütçem 10-12 bin arası ve özellikle kamerası için iPhone 11 almayı düşünüyorum. Getmobil'e, yepy, EasyCep gibi sitelerden. Siz hangisini önerirsiniz ve ekstra öneriniz var mı? Yenilenmiş alma diyenler var ancak telefonun iyi olup olmadığını kendim görerek pek anlamam, o yüzden ikinci eli de kendi başıma almak istemiyorum ve çevremde de anlayan yok.

Hocam sosyelde 2. el iPhone alırken rehber vardı bulursam atarım 2 3 hafta önce 2. el 11 aldım memnunum gayet SE2020'den geçtim ekranı tatmin etmedi ayrıyeten çevrem tarafından bayağı zorbalanmıştım SE2020 aldım diye yenilenmiş alma 2. el al.

Kendim denedim kesinlikle IPhone'un sosyal medya hariç alınır bir yanı yok. Değmez 11 gibi bir çöpe para vermeye.

2 3 hafta önce aldım gayet memnunum ama güncelleme işi bitiyor artık.

iPhone 11 almayın ama farklı bir model alabilirsiniz.Getmobil'den yenilenmiş telefon aldım 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum biraz da şansa bağlı bazen kamera kasa vs. değişmiş oluyor bana sadece pil değişmiş olarak gelmişti ve şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı