Yenilenmiş telefon neden alınmaz?

Ucuza mal etmek için kaliteden çalıyorlar. Orijinal parça kullanmayanlar var yani içinde ne var bilmiyorsun. Aldıktan kısa bir süre sonra başını ağrıtacak ve paranın boşa gitmesine sebep olacak sorunlar çıkartabiliyorlar. Pil ömrü, düşük performans vb. ya da kapanma sorunu da olabiliyor, bir sürü sorun çıkartabilirler.
 
Hepsi toplama cihazlar olduğundan. replika çin malı parçalar ile yenilendiğinden dolayı. cihazın 1 yıl garantisi oluyor genellikle fakat 2.yıl cihaz gidiyor. hepsi çakma parçalar ile toplanıyor.
 
Hocam nasıl bir durumdaki telefonu hangi parçalar ile tamir ettiklerini bilmiyorsunuz. Herkes kârına bakar.

O yüzden forumdaki arkadaşlar, sorununu, tamirini bilmediğiniz telefon almak yerine 2. El, sorununu-nasıl tamir edildiğini bildiğiniz telefon almanın daha mantıklı olduğunu savunuyor.
 
Son düzenleme:
Kullanmayanlar olarak genel kanı alınmaz yönünde. Sebepleri zaten yukarıdaki gibi. Buna karşılık; forumda yenilenmiş cihaz kullanıp memnun olan ve sorun yaşamadığını ifade edenleri de görmüştüm. Eğer düşünüyorsanız bu tarz kişilerin nereden, hangi şartlarda ürün aldıklarını vs. ifade etmesi sizin için daha iyi fikir oluşturabilir. Taksit seçenekleri ve beğenilmediği taktirde iadesinin kolay olması vs. insanları bu tarz cihazlara yönlendirebiliyor. Lakin benzer fiyatlarda nispeten düşük özelliklerde de olsa güncel ürünlere yönelmenin daha doğru olacağı kanaatindeyim. İyi sosyaller.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı