Yenilenmiş telefonlar güvenilir mi?

Sanırım var hocam. Yenileme işlemini yapıp satabilmek için lisans gibi birşey gerekiyor ve bildiğim kadarı ile az sayıda firmada/merkezde var. Yanlışım var ise kusura bakmayın. Yakın zamanda tel adığım için kabaca denk geldiği için biraz incelemiştim.

Ek olarak .. bana da pek güvenilesi gelmedi ama sadece hissiyat. Güvenilesi gelmemesinin nedeni : Satıcı firmaların yeni telefon alırken bizim telefonlarımızı belirli bir bedelle alması.
Hocam ben adını vermeyeceğim bir kalite ve sertifikasyon kuruluşunda çalışıyorum. Bu adamlara ISO falan filan verenlerin olduğu birim yani. Her şey kağıt üstünde, pratikte hiçbir şey yok. Başka da yorum yapamayacağım.

Yenilenmiş telefonlar nasıl kullanan var mı acaba?
İphone xs aldım sorun çıktı yapamadılar. Şikayet ettim değişim kupon kodu verdiler. Para vereceklerine inanmadığım için bir telefon siparişi daha verdim adamlar hurdalıktan alıp cihaz göndermişler hiç açılmadı bile. Üçüncü kez daha sipariş verdim bu telefonda da bir sürü sıkıntı çıktı. Yenileme raporunda yazanla takılan parçaların hiçbir alakası yok oled olması gereken ekrana orijinal diye en dandik lcd ekran takmışlardı bütün telefonlarda. Kısaca sokağından bile geçmeyin firma olarak da berbatlar.

Hocam ben adını vermeyeceğim bir kalite ve sertifikasyon kuruluşunda çalışıyorum. Bu adamlara ISO falan filan verenlerin olduğu birim yani. Her şey kağıt üstünde, pratikte hiçbir şey yok. Başka da yorum yapamayacağım.
Hocam telefon ekranlarının oled mi lcd mi olduğunu anlayacak kadar bilgim var. Yenileme rqporunda orijinal parça yazmışlar ama ekrana yan sanayi ve son derece dandik ekran takmışlardı. Üç cihazın ikisinde bu sorunu deneyimledim. Cihazın diğer sorunlarından bahsetmiyorum bile

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı