Yepy iphone 11 telefon alınır mı?

Bütçe
15.000

Poyraz6

Femtopat
Daha fazla  
Sahibinden'de yenilenmiş telefonlar var yepy diye geçiyor. iPhone 11'in mükemmel durumda olan fiyatı da 14 bin TL, durumuna göre değişiyor çok iyi durumda olanda ise 12.398 TL 12 ay taksit imkanı 1 sene garanti veriyorlar. Alınır mı? Pil sağlığı mükemmel durumda da çok iyi durumda da 85 ve üstünde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-19-15-22-38-384_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2025-04-19-15-22-38-384_com.sahibinden.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Pazarlama stratejisi sadece. Güzel gözüktüğünü düşündürtüyorlar çünkü kimse telefonun içini açıp ne kadar rezalet bir şekilde toplandığını göremiyor. Yenilenmişten uzak durun.

iPhone 11 alınmaz ,
alınacak bir telefon olsa bile yepy hakkında çok fazla şikayet okudum yenilenmiş güvenli değil ekran vb. yan sanayii yapanlar, pil değişmemiş yazıp değiştirenler dw var bu yüzden aynı paraya sıfır bakmanızı tavsiye ederim.

Sahibinden'de yenilenmiş telefonlar var yepy diye geçiyor. iPhone 11'in mükemmel durumda olan fiyatı da 14 bin TL, durumuna göre değişiyor çok iyi durumda olanda ise 12.398 TL 12 ay taksit imkanı 1 sene garanti veriyorlar. Alınır mı? Pil sağlığı mükemmel durumda da çok iyi durumda da 85 ve üstünde.

Yenilenmiş XS aldım mükemmel durumda Getmobil gibi güvenilir bir yerden aldım hem de.
1 seneyi doldurmadan ekranı kırdım içini açına ekranın orijinal olmadığını berabet kalitede bir batarya takıldığını ve eksik vidalar olduğun gözlemledim.
1 hafta önce iPhone 16 aldım 0 kutusundan ilk ben çıkardım kafam rahat yenilenmişe bulaşmayın saçlarınızı yolarsınız.

Yenilenmiş XS aldım mükemmel durumda Getmobil gibi güvenilir bir yerden aldım hem de.
1 seneyi doldurmadan ekranı kırdım içini açına ekranın orijinal olmadığını berabet kalitede bir batarya takıldığını ve eksik vidalar olduğun gözlemledim.
1 hafta önce iPhone 16 aldım 0 kutusundan ilk ben çıkardım kafam rahat yenilenmişe bulaşmayın saçlarınızı yolarsınız.

Aynı şekilde geçenlerde yenilenmiş telefonumun şarj soketini değiştirmeye götürdüm, telefoncu telefonun içini açtığı gibi easycepten mi aldın dedi sonra tek tek ne kadar rezalet topladıklarını anlattı.

Yenilenmiş telefon dediniz, zaten hiç girilmez, bir de iPhone 11 dediniz iyice çöp kutusuna atıyordum bilgisayarı. Pil sağlığı 85 iyi filan değil. 3 saat dayanmıyor şarjı.

Aynı şekilde geçenlerde yenilenmiş telefonumun şarj soketini değiştirmeye götürdüm, telefoncu telefonun içini açtığı gibi easycepten mi aldın dedi sonra tek tek ne kadar rezalet topladıklarını anlattı.

Her şeye rağmen kullanıyordum en son SIM kartımı okumaması ile telefonun benimle olan ömrü sona erdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı