Yerde bulunan kulaklık ne yapılmalı?

blademasterkayle

Hectopat
Daha fazla  
Sahilde işlek bir bankta buldum, bekledim sahibi gelir mi diye ama olmadı. Eve götürdüm. Markası Xiaomi sanırım değeri de 150 lira falan. Ne yapayım bu kulaklığı? Haram şeyler önermezseniz sevinirim. Kulaklığın teki yok bu arada.

Haramlık bir durum yok hocam eğer sahibi gelmediyse yapacak bir şey yok arayıp bulamazsınız ya adamı bolca dezenfekte edip, silikonlarını da değiştirerek kullanabilirsiniz.

Hocam bulunduğunuz yerde karakol vs. gibi bir yer varsa aslında oraya bırakabilirdiniz. Genellikle ürününü kaybedenler, kaybettikleri yerdeki çevreye soruyorlar.
@kino'nun da dediği gibi artık eve getirmişsin yani. Yapacak bir şey yok.

Bulunduğun konumdaki en yakın karakola falan bırakabilirsin, cebe atıp kaçanlar kadar gıcık kaptığım insan tipi yoktur bu konuda. Benim de bundan yaklaşık bir 5 sene önce falan Sony MDR EX650APT orijinal kulaklığım çantamın arasından üniversite kampüsünde düşmüştü, güvenliğe bile bırakmamışlardı namussuzlar neyse arkandan beddua yemek istemiyor, hak yemek istemiyorsan en azından dediğim gibi o bölgeye bakan en yakın polis merkezine bırakmayı deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı