Yerleştirme puanı daha yüksek bir üniversiteye yatay geçiş yapmak

AslanAkbeyy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Erciyes üniversitesinde iktisat ikinci öğretim öğrencisiyim. Kocaeli üniversitesine yatay geçiş yapmak istiyorum. GANO'm 3.30. Aklıma takılan kısım Kocaeli Üniversitesi'nin yerleştirme puanı benim aldığım puandan bir tık daha yüksek. Kocaeli Üniversitesi 7 puan daha yüksek. Acaba yatay geçiş yapmam imkansız mı eğer yapabiliyorsam da çok fark yaratır mı?

Merhaba arkadaşlar. Erciyes üniversitesinde iktisat ikinci öğretim öğrencisiyim. Kocaeli üniversitesine yatay geçiş yapmak istiyorum. GANO'm 3.30. aklıma takılan kısım Kocaeli Üniversitesi'nin yerleştirme puanı benim aldığım puandan bir tık daha yüksek. Kocaeli Üniversitesi 7 puan daha yüksek. Acaba yatay geçiş yapmam imkansız mı eğer yapabiliyorsam da çok fark yaratır mı?

Hocam zaten yatay geçişin amacı puana bakılmaksızın GANO 2.50 ortalaması olan herkesi GANO sırasına göre almaktır eğer iki kişinin GANO'su eşitse o zaman bakarlar yoksa bakmazlar okul sıralama puanlarına.

Hocam zaten yatay geçişin amacı puana bakılmaksızın GANO 2.50 ortalaması olan herkesi GANO sırasına göre almaktır eğer iki kişinin GANO'su eşitse o zaman bakarlar yoksa bakmazlar okul sıralama puanlarına.

Hocam yönetmelikte yazan madde "GANO X (0.4)+yerleştirme puanı X (0.6)" diye yazıyor. Yerleştirmeye bakıyor koü ama eğer sıkıntı olmuyor ise çok rahatlarım.

Sizin ortalamanız neredeyse bölüm birincisi olacak kadar yüksek iktisatta 3.30 yapmak zordur kabul edileceğinizi sanıyorum.

Bölüm üçüncüsüyüm hocam. Bu dönem sınırları daha da zorlayacağım. İnşallah hocam kabul edilirim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00