Yeşil Kundura güvenilir mi?

Blassen

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600-DDR4 24GB 3200Mhz -Gigabyte RTX 4060 8GB Windforce - Kioxia Exceria G2
Klavye: K617
Mouse: Glorious Model O-
Kulaklık: Razer Barracuda X 2022
Merhabalar, yeni bot almak için sitelere bakıyordum. Burada baktığım bot diğer sitelere göre bayağı indirimli geliyor. Güvenilir bir site mi? Hiç alışveriş yapan oldu mu? Bir de ürünleri orijinal midir?

Merhabalar, yeni bot almak için sitelere bakıyordum. Burada baktığım bot diğer sitelere göre bayağı indirimli geliyor. Güvenilir bir site mi? Hiç alışveriş yapan oldu mu? Bir de ürünleri orijinal midir?
Yeşil kundura, Türkiye'nin Caterpillar ve Halley Davidson dağıtıcı firmasidir. Kısacası zamanında o botları Türkiye'ye getiren köklü bir firmadır.

Yeşil Kundura hem kendi marka ayakkabıları ile hem de dağıtıcısı olduğu firmalar ile Türkiye'nin en kaliteli ayakkabı firmalarından biri. İstanbul Cevizlibağ'da kocaman bir mağazası var. Elbette güvenilir.

Yorumları ile beni aydınlatan herkese teşekkürler siparişi verdim siparişin teslimatı hızı vb. konularda dönüş yapacağım.
Aldıktan 2 gün sonra sıkıntısız elime ulaştı. Aldığım bot çoğu kişi yorucu vs. diyor ama bugün denemek için gezdim bayağı ve hiç yorucu değil arkadaşlar haberiniz olsun. Harley-Davidson Rıcketson Erkek Bot | Yeşil Kundura

Son düzenleme:
Yorumları ile beni aydınlatan herkese teşekkürler siparişi verdim siparişin teslimatı hızı vb. konularda dönüş yapacağım.
Aldıktan 2 gün sonra sıkıntısız elime ulaştı. Aldığım bot çoğu kişi yorucu vs. diyor ama bugün denemek için gezdim bayağı ve hiç yorucu değil arkadaşlar haberiniz olsun. Harley-Davidson Rıcketson Erkek Bot | Yeşil Kundura
Hocam biraz zaman geçmiş ama :)D) botlar ne oldu ? hala kullanıyor musunuz ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı