Yetenek Sizsiniz'de Dans Eden Çocuklara "Tahrik" Suçlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AsjasFıdas1000

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2017
Mesajlar
899
Çözümler
4
Yetenek Sizsiniz'de dans eden kız çocukları için RTÜK üyelerinden skandal ifadeler : 'Millet Tahrik oluyor.'

TV8'de yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında dans gösterileriyle performans gösteren ve 7 ila 11 arasında değişen çocuklar RTÜK'te skandal bir tartışmanın konusu oldu. Hazırlanan raporda 'çocukların yaşlarına uygun olmayan kıyafetler ile dans yaptığı' vurgulandı. AKP'li RTÜK üyeleri de kanalın ceza alması gerektiği vurgulayarak 'millet tahrik oluyor' dedi. Olayın basına yansıması sonrasında sosyal medyadan RTÜK'e tepki yükseldi.

Çocukların dans gösterisi Yeni Şafak yazarı tarafından da 'striptiz özendiriciliği' şeklinde yorumlandı.

Sosyal medya kullanıcıları ise "Normal ülkelerde, 9-10 yaşındaki küçük kızlardan tahrik olan insanlar, "pedofili" teşhisi konulup en yakın akıl hastanesine yatırılır, Türkiye'de ise RTÜK gibi kurumlarda çalışıyor." diyerek tepkilerini ortaya koydu.

7 ve 11 yaş aralığındaki dans eden çocuklar ve tartışmalar:

eğ.png
eğe.png


Ben ise, programın ceza alacağını düşünüyorum. Tweetler her şeyi açıklıyor zaten.

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
E normal bir durum, malumunuz bu ülke git gide kötüye dönüyor bazı insan müsveddeleri yüzünden. Bu insanların bazıları da böyle sübyancılar işte.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her yer trol kaynıyor. Görmek istemiyorsan değiştir kanalı be kardeşim...
Yarın başkasını ısıran yılan, gün gelecek bizi de ısıracak. Kim bilir bizim yavrularımıza da zarar gelecek. Umarım bizden sonraki kuşakta böyle bir problem yaşanmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı