Yeter artık toksik kitle

Oynayanlara bir şey demedim oynamıyorsak dikkat çekmiyordur? Memnun değilseniz ve bu durumu biteremiyeceğinizi biliyorsanız oyunu bırakabilirsiniz.
"Sene 2021 ve TF2 oynamamızı bekliyorsunuz cidden?" demeniz oyunu kötülüyor gibi gösteriyor.

TF2'de de hile sorunu var, ama oldukça kaliteli topluluk sunucularına sahip.

Evet. Ne olmuş? Hala da taş gibi oyun.
Kesinlikle doğru.

E gidin siz oynayın abi zorla mı?
Ben SonOyuncu oynuyorum rahatıma bakıyorum. Küfür eden yok, bir şey yok.
"Sene 2021 ve TF2 oynamamızı bekliyorsunuz cidden?" demeniz oyunu kötülüyor gibi gösteriyor.

Kesinlikle doğru.
Oyunda hile mi var? Ben görmedin hiç açıkcası.

Vallahi LoL de TR sunucusundan çıktığımdan beri huzura erdim. Yabancı sunucularda biraz ping değeri fazla ama en azından hiç kimseyi susturmadan oyunumu oynayabiliyorum. Her maç troller olmuyor ilk kanı verince s****** oyunu deyip çıkan birileri olmuyor. Bilerek karşı takıma besleyen olmuyor. Çok nadir karşılaştım fakat istisnalar kaideyi bozmaz. Açıkçası bende şu ön yargıyı oluşturdular: TR sunucusu varsa bir oyunun oraya girme!

Kesinlikle doğru.

Oyun kaliteli ona eminim halen oynayan tanıdıklarımda var sadece eski olduğu için yazdım ve velet de velet 10 yaşındakiler falan dediklerinde bir tık sinir oldum özür dilerim yanlış ifade kullandığım için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı