Yetersiz sistemle Windows 11'e geçilir mi?

Kısıtlama varsa gerek yok gibi daha önce Windows 11'e geçmiştim aslında HDD'ye yüklemiştim performans çok iyi değildi şimdi SSD performans artışı olur diye düşünüyorum bir de ben yüklediğimde yeni çıkmıştı şimdi performans konusunda değişimler olmuştur illa.
İlk çıktığı zamana nazaran kusursuz duruyor ama uyumlu olmayan sistemlerde ne olacağı belirsiz. Bir şansınızı deneyin, size kalmış.

İlk çıktığı zamana nazaran kusursuz duruyor ama uyumlu olmayan sistemlerde ne olacağı belirsiz.

Bence şu an geçen çok fazla kişi vardır Microsoft herkes geçsin diye güncelleme desteğini kesmez diye düşünüyorum ama çok berbat performans alırsınız sakın geçme derseniz geçmem.

Bence şu an geçen çok fazla kişi vardır Microsoft herkes geçsin diye güncelleme desteğini kesmez diye düşünüyorum ama çok berbat performans alırsınız sakın geçme derseniz geçmem.
Performans konusunda net birşey diyemem. Kullanıcıdan kullanıcıya bu deneyim değişiyor eski sistemlerde dediğim gibi. Oyun konusunda aşağı yukarı aynı olur gibime geliyor ama genel Windows kullanımında kusurlar oluşabilir.

Performans konusunda net bir şey diyemem. Kullanıcıdan kullanıcıya bu deneyim değişiyor eski sistemlerde dediğim gibi. Oyun konusunda aşağı yukarı aynı olur gibime geliyor ama genel Windows kullanımında kusurlar oluşabilir.

O zaman önemli değil detaylara pek takılan biri değilim zaten Windows 11'in güncel hissetmesi bile güzel bir şey ayrıca yapay zeka desteği de iyi ama kafama takılan güncellemeleri kesin ve vaktinde alır mıyım?

O zaman önemli değil detaylara pek takılan biri değilim zaten Windows 11'in güncel hissetmesi bile güzel bir şey ayrıca yapay zeka desteği de iyi ama kafama takılan güncellemeleri kesin ve vaktinde alır mıyım?
Bir fikrim yok o konuda.

Kısıtlama varsa gerek yok gibi daha önce Windows 11'e geçmiştim aslında HDD'ye yüklemiştim performans çok iyi değildi şimdi SSD performans artışı olur diye düşünüyorum bir de ben yüklediğimde yeni çıkmıştı şimdi performans konusunda değişimler olmuştur illa.

Gereksinimlerde 4 yeterli yazıyor zaten öyle ağır oyunlar oynamıyorum Football Manager'ya da emulatörden PUBG vs.

Gereksinimlerde 4 yeterli yazıyor zaten öyle ağır oyunlar oynamıyorum Football Manager'ya da emulatörden PUBG vs.

Hocam o değişiyor en az 16 GB RAM olması gerek.

Kesinlikle geçme diyorsanız geçmeyeceğim.

Siz bilirsiniz hocam ama geçmeyinde diyemem çünkü Windows 10 artık çok eskidi ve birkaç ay sonra güncelleme almamaya başlayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı