Buranın yetkililerinden çok çektim. Ne yaparsanız yapın istediğiniz kadar konu açın hiçbir şekilde atraksiyon alınmıyor. Burada ne olursa olsun yetkili her zaman haklıdır politikası izleniyor. Yüzünüze baştan salmak maksatlı tamam denir geçilir.
"Üyelerimiz bu konudan her zaman şikayetçi, neler yapabiliriz bu konu hakkında; sağlam kadrolu adaletli ekip oluşturabiliriz" hayır.
"Biz adalet sevmiyoruz illa da illa hiyerarşi olacak nokta!" Evet.
Doktorlarımıza ithafen; "giderlerse gitsinler" diyen zihniyetten farkınız yok hiç kusura bakmayın!
Cok fazla konuda actim bununla ilgili her seferinde illa kendilerini haklı çıkarmaya çalıştılar. Bu sebepten bırakan faydalı ve sevilen nice üyeler oldu.
O sert adamı oynayan yetkili çocuklar yok muydu, şimdi ise çoğunun senden benden farkları yok, "üyeler" hahahaha... Ne oldu arkadaşım o kadar etrafı kasıp kavurdunuz, kendinize yargılar dağıttınız, yeni gelen insanları yerlerde olan ve Technopat'a yakışmayan üslubunuzla ve tanrı egonuzla buradan soğuttunuz. Ama boşaymış hepsi değil mi?
En çok da amelenin işini patronundan daha fazla savunması kadar garipti her şey. Her neyse bu ismi lazım olmayan arkadaşlara buradan tekrardan üyeler kulübüne hoş geldiniz diyeyim.
Hatta unutmadan konusuna da denk gelmişken Technopat kurallarına karşı gelen bir moderatör vardi zamanında, gerci zamanında dediğime bakmayın çok geçmedi terfisini alalı. Isme gerek yok olmuş bitmiş bir işin, isteyen olursa konu linki atarım o ayrı. Neyse bu arkadaşın yetkisi alınacağına yönetici yapmışlar bir de, o kendisini biliyor selam buradan. (Banlama! Benim eski dost portakal...)
Her neyse, ben de kendimce buna göre tavır aldım, önceden her gün girip saatler geciriyorsam şimdi anca haftada bir girer, 2-3 mesaj bırakır defolur çıkarım. 1 üye 1 üyedir ancak yalnız olmadığımı çok iyi biliyorum.
Not: Sadece ve sadece işini layığıyla yapmayanlar üzerine alınabilir! Bahsi geçen yönetici şahsiyet ile benim aramda olan geçmiş bitmiş bir olaydır, tekrardan dönüp gün yüzüne çıkması için bir sebep yoktur, yazdıklarım genel mevcut yetkili kadrosuna ithafen değildir! Yazim dilinde belirttiğim gibi geçmiş zamana aittir. Zira kimin ne yetkisi varmış önemsemediğim ve dediğim gibi güncel forumu takip etmediğimden dolayı yeni gidişat hakkında bilgim yoktur.