Yılbaşı İndirimleriyle Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 990
W

Wero

Ziyaretçi
Yılbaşında olacak indirimlerle bir sistem toplamayı düşünüyorum. İsterseniz sisteme bir göz atalım :
Ryzen 7 1700X
  • Asus ROG Strix X370-F
  • Corsair VEngeance LED 3200MHz 16 GB
  • Cooler Master MasterLiquid 120 Pro + AM4 soket aparatı
  • NZXT S340 Elite
  • FSP Hydro G 750 80+ Gold Full Modular PSU
  • Samsung 960 Evo 250 GB M.2 SSD
  • Seagate Barracuda 2 TB
Şimdi gelelim muallak konuya. Genellikle zamanım olunca PhotoShop ve InDesign gibi programlarla uğraşıyorum. Şimdilik idarelik olarak GT 1030 seçtim. Çoğu kişi parçalardan kısıp iyi ekran kartı almamı ya da ''O sisteme GT 1030 takmak saçma olur.'' diyecek. Fakat, Nvidia yeni mimari çıkartacak ve elimde şu an ekran kartı için fazla para bulunmuyor. Belirttiğim gibi ekran kartını idarelik olarak almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla bu programlar ve benzerleri işlemci gücüne bakıyor. Param olunca GTX 1070 Ti veya Volta Mimarili kart alacağım sistemle ilgili düşüncelerinizi bekliyorum.

Not : Sistem KDV indirimleriyle yaklaşık 5000-5300TL oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel, yaptığında mantıklı. Bende Ryzen 5 1600'ün yanına GTX 1050 aldım. Birkaç seneye onu yükseltip geleceğin artık 2080'i mi olur adı ne olursa onu alacağım. Sistem gayet güzel alınabilir fakat bence anakartı aşağıda linkini bırakacağım modelle değiş. Asus yönünde bir sıkıntı yok fakat Ryzen de en iyi işi Gigabayte çıkarttı anakart firmaları içerisinde.

GIGABYTE GA-AX370-Gaming 5 AMD X370 Soket AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.)Mhz Anakart

Hocam evet haklısınız ama o modelde M2 yeri ekran kartının altında olduğu için fazla ısınacak. Aslında o modeli seçecektim normalde. Bu model daha hoşuma gitti açıkçası.

Hocam evet haklısınız ama o modelde M2 yeri ekran kartının altında olduğu için fazla ısınacak. Aslında o modeli seçecektim normalde. Bu model daha hoşuma gitti açıkçası.

Dediğiniz mantıklı ama ideal bir kasaya sahip isek(kasa içi havalandırması gayet düzgün) pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Arkadaşın önerdiği ana kartı kendi sistemim içinde düşünüyorum, üstelik Samsung 960 Evo alacağım.

Bu arada bahsettiğiniz KDV indirimleri sizce hangi tarih aralıkları arasında olabilir ?

Dediğiniz mantıklı ama ideal bir kasaya sahip isek(kasa içi havalandırması gayet düzgün) pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Arkadaşın önerdiği ana kartı kendi sistemim içinde düşünüyorum, üstelik Samsung 960 Evo alacağım.

Bu arada bahsettiğiniz KDV indirimleri sizce hangi tarih aralıkları arasında olabilir ?
Hocam bu hafta içerisinde başlamasını bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı