Yılbaşı planınız nedir?

Size bunu eğlence olarak yansıtan şey popüler kültür. Eğlenceyi yasaklama gibi bir durum söz konusu değil. Noel bayramı, hristiyanlığa özendirme bayra mıdır? Biz bu yılı sağlıkla bitirdiğimiz ve yeni yıl geldiği için eğleniyoruz.

Yılda sadece 1 kere geliyor. Tabii ki yeni yıla girdiğim günü yiyerek içerek eğlenerek kutlayacağım.
Ayrıca her şeye hristiyanlığa özendirmek diyorsunuz. Bunun hristiyanlıkla alakasını çözemedim. Eğlenmek ve özel gün kutlamak bir insanın en doğal hakkıdır kim ne derse desin. Her şeye Hristiyan'lık diyorsunuz da İslam'ın hiç cezbedici tarafı yok mu? Bak adamlar bizim dinimiz daha eğlenceli mesajı vermiş olmuyorlar mı sizin dediğinize göre hristiyanlığa özendirmekse? Her şeye günah dayatması yaparsanız inan bana İslam'dan soğuyan kişi sayısı daha çok artacak, artıyor da zaten.

Yılda sadece 1 kere geliyor. Tabii ki yeni yıla girdiğim günü yiyerek içerek eğlenerek kutlayacağım.
Ayrıca her şeye hristiyanlığa özendirmek diyorsunuz. Bunun hristiyanlıkla alakasını çözemedim. Eğlenmek ve özel gün kutlamak bir insanın en doğal hakkıdır kim ne derse desin. Her şeye Hristiyan'lık diyorsunuz da İslam'ın hiç cezbedici tarafı yok mu? Bak adamlar bizim dinimiz daha eğlenceli mesajı vermiş olmuyorlar mı sizin dediğinize göre hristiyanlığa özendirmekse? Her şeye günah dayatması yaparsanız inan bana İslam'dan soğuyan kişi sayısı daha çok artacak, artıyor da zaten.
Sen okuduğunu anlamıyor musun? Noel Hristiyanlığa özendiriyor biz yeni yılı kutluyoruz diyorum. Eğlenmek insanın hakkıdır İslam bunu kısıtlamıyor. Sizin aklınızı lise liberalliği basmış ondan böyle her şeye karşısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yılbaşı için plan yaptıysanız planınız nedir? Farklı bir şey yapacak varsa birazcık kopya çekelim.
Not: Kutlamayacak olan arkadaşların kutlamıyorum diye belirtmesinin bir mantığı yoktur.

Merry Christmas Greetings Gif, Cards Sayings Messages | Best Wishes

Arkadaşlarla takılacağız.

Sen okuduğunu anlamıyor musun? Noel Hristiyanlığa özendiriyor biz yeni yılı kutluyoruz diyorum. Eğlenmek insanın hakkıdır İslam bunu kısıtlamıyor. Sizin aklınızı lise liberalliği basmış ondan böyle her şeye karşısın.

Hocam yazdığınız mesajları kendiniz okuyor musunuz? Kimse Noel'den bahsetmemiş ki zaten siz neden kendiniz ile çelişkili cevaplar veriyorsunuz?

Bu yıldan ne çıkardım diye 3 4 dakika derinlere dalıp amaan banane aw aynı şeyler diyip 24 Şubatı beklemeye devam edeceğim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı