Çözüldü Yılbaşından sonra direkt IMEI süresi işler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7535HS 16 GB 4800MHZ DDR5 RAM RTX 3050 6GB
Msi Bravo 15 C7UDX
Meslek
Öğrenci
Elimde y.d. cihaz var. Yılbaşından sonra hat takmayacağım 4+4 aylık süreyi yaz aylarında kullanmayı planlıyorum, mümkün mü? Kışın çift telefonla, yaz ise tek telefonla gezmek istiyorum.

Çözüm
Mümkün. O süre hakkı IMEI'ne tanımlanıyor. Hattı ne zaman takarsan o zaman süreden düşmeye başlıyor.
Mümkün. O süre hakkı IMEI'ne tanımlanıyor. Hattı ne zaman takarsan o zaman süreden düşmeye başlıyor.

Ben sorduğum zaman telefona bir kez SIM kartı taktın mı yılbaşı fark etmeksizin o süre işler eylül ayı gibi tekrar kapanır tekrar yılbaşını beklersin dediler.

Hat taktığın an 4 aylık süre başlar. Hattı çıkarsan dahi 4 ayın sonunda o IMEI'nin süresi biter.

Şu an aktif kullanıyorum nisan-Mayıs ayı gibi SIM 1 yuvasına taksam açılır değil mi? Cihaz iPhone 15 Pro.

Şu an aktif kullanıyorum nisan-Mayıs ayı gibi SIM 1 yuvasına taksam açılır değil mi? Cihaz iPhone 15 Pro.
Demek istediğini anlamadım. Şuan aktif kullan ya da kullanma yılbaşından sonra iki SIM ile toplamda 8 ay kullanabilirsin. Örnek veriyorum yılbaşında süre yenilendi. Ocak'ta taktın, Nisan'da süresi biter. 2. SIM'i de ne zaman takarsan 4 aylık süre o zaman başlar.

Yılbaşından sonraki ocak şubat mart nisan ayı kullanmayıp mayıstan itibaren direkt SIM1 yuvasına takmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…