Çözüldü Yılbaşından sonra direkt IMEI süresi işler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7535HS 16 GB 4800MHZ DDR5 RAM RTX 3050 6GB
Msi Bravo 15 C7UDX
Meslek
Öğrenci
Elimde y.d. cihaz var. Yılbaşından sonra hat takmayacağım 4+4 aylık süreyi yaz aylarında kullanmayı planlıyorum, mümkün mü? Kışın çift telefonla, yaz ise tek telefonla gezmek istiyorum.

Çözüm
Mümkün. O süre hakkı IMEI'ne tanımlanıyor. Hattı ne zaman takarsan o zaman süreden düşmeye başlıyor.
Mümkün. O süre hakkı IMEI'ne tanımlanıyor. Hattı ne zaman takarsan o zaman süreden düşmeye başlıyor.

Ben sorduğum zaman telefona bir kez SIM kartı taktın mı yılbaşı fark etmeksizin o süre işler eylül ayı gibi tekrar kapanır tekrar yılbaşını beklersin dediler.

Hat taktığın an 4 aylık süre başlar. Hattı çıkarsan dahi 4 ayın sonunda o IMEI'nin süresi biter.

Şu an aktif kullanıyorum nisan-Mayıs ayı gibi SIM 1 yuvasına taksam açılır değil mi? Cihaz iPhone 15 Pro.

Şu an aktif kullanıyorum nisan-Mayıs ayı gibi SIM 1 yuvasına taksam açılır değil mi? Cihaz iPhone 15 Pro.
Demek istediğini anlamadım. Şuan aktif kullan ya da kullanma yılbaşından sonra iki SIM ile toplamda 8 ay kullanabilirsin. Örnek veriyorum yılbaşında süre yenilendi. Ocak'ta taktın, Nisan'da süresi biter. 2. SIM'i de ne zaman takarsan 4 aylık süre o zaman başlar.

Demek istediğini anlamadım. Şuan aktif kullan ya da kullanma yılbaşından sonra iki SIM ile toplamda 8 ay kullanabilirsin. Örnek veriyorum yılbaşında süre yenilendi. Ocak'ta taktın, Nisan'da süresi biter. 2. SIM'i de ne zaman takarsan 4 aylık süre o zaman başlar.
Yılbaşından sonraki ocak şubat mart nisan ayı kullanmayıp mayıstan itibaren direkt SIM1 yuvasına takmak istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı