Yurt dışı telefonda yılbaşında IMEI sıfırlanmadı

cafvak3131

Femtopat
Normalde yılbaşında yurt dışı telefonların IMEI kaydı sıfırlanır ve açılır. Şu an bende açılmadı. Daha süresi mi var yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazım yurt dışı. IMEI kayıtsız. Türk Telekom kullanıyorum. Süresi bitmişti, yılbaşını bekliyordum sıfırlanması için. 5 gün geçti fakat hâlâ şebeke yok. Test etmek için kardeşimin Turkcell SIM'ını taktım. Çalıştı. Acaba benim SIM mı bozuk diye düşündüm. Benim SIM'ı; kayıtlı Türkiye cihazına taktım, çalıştı.

Anlayacağınız ne SIM'ım bozuk ne de IMEI'ım yenilenmemiş değil. Yurt dışı cihazımda Turkcell çalışırken Türk Telekom çalışmıyor. Forumda da benzer pek çok yazı gördüm. Türk Telekom kullanıcılarının kayıtsız yurt dışı cihazında şebeke alabilmesi için birkaç gün daha beklemesi gerekiyor anlaşılan.

Bugün pazartesi türk telekomuz benim gibi bekleyen varmı hala ulan taahhütü yeniledik birde sinirden kuduracağım artık ya 1 hafta oldu herkes takılıyor

Her konuya ayni mesaji bire bir yazmissin. Amac ne ? Beklemek disinda bir yol yok
Bana diyorsanız denk gelen üç konuya yazdım, üçü de görece fazla tıklama almıştı. Aynı sorundan muzdarip başkaları internette araştırma yaparken konulara denk gelirse okuyup bilgilensin diye yazdım. Sorun cihazlarımızda değil, IMEI süresi yenilendi. Türk Telekom kaynaklı problem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı