Yılbaşını Kutlamayan İnsanlar

Siz Yılbaşı kutluyor musunuz?

• Evet.

Oy: 66 41,5%
  • Hayır. (Nedenini belirtiniz.)

Oy: 93 58,5%

• Oy verenlerin toplamı
    159
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@tristessehivernale Cipste kullanılan bir ton PUFA zararlı değil demek?

PUFA görmedim. Sürekli Kanola kullanılıyordu. En ufak yanlışta tüm üretim durdurulup yanlış veya hata düzeltiliyordu. Oradan çıkan hiçbir ürün kaliteden geçmeden, denetlenmeden halka sunulmuyor korkmayın. :D

Yeni yıla sevinirim ama kutlamak için bir şey yapmam.

Yukarıda arkadaşın biri kutlarım yazmış.Bizde kutlarız ama nizami bir şekilde üslubuna uygun.disarida karıyla kızla değil.evimizde cs oynarken.Herkese iyi seneler.

Cipsler, kolalar, sekerlemeler vb hepsi zararli arkadaslar. Bu firmalarda calisip zararli degil diyenler tabii olacak. Oradan para kazaniyor.
Bir yandan çok haklısınız ama yediğimiz hiçbir şeye güvenemiyoruz. Ne yapacağız?

PUFA görmedim. Sürekli Kanola kullanılıyordu. En ufak yanlışta tüm üretim durdurulup yanlış veya hata düzeltiliyordu. Oradan çıkan hiçbir ürün kaliteden geçmeden, denetlenmeden halka sunulmuyor korkmayın. :D

Sorun denetimde değil. Ayçiçek yağı, kanola yağı, mısır yağı... Bunların hepsi yüksek PUFA oranına sahip bitkisel yağlar. Ve cips de bu yağlar bakımından zengin bir yiyecek. Pringles gibi yağsız bir cipste bile 33gr/100gr oranında yağ bulunuyor.

Benim PepsiCo'dan para kazandığım falan yok. Staj yaptım bitti. Kendim gördüm, taze taze yedim. 9 ay boyunca istediğim kadar, sizin görmediğiniz İsrail'e yapılan özel cipslerden bile yedim ve hiçbir sağlık sorunum yok. Cipsten alacağın yağı tüm gün bilgisayar başında atamazsın zaten, günde 3000-4000 adım atsan yakarsın, minimum 1,5lt. su içsen yine yakarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı