Güvenmemeye devamBir yandan çok haklısınız ama yediğimiz hiçbir şeye güvenemiyoruz, ne yapacağız?
Güvenmemeye devamBir yandan çok haklısınız ama yediğimiz hiçbir şeye güvenemiyoruz, ne yapacağız?
Konu disina cok tasmayalim da paketli olan seylerden mumkun oldugunca uzak olmak gerek. Hazir yiyecekleri, hatta ekmekleri kastediyorum. Sirf tadi guzel diye kendimizi zehirlemiyelim. Gecenlerde icinde limonata olmayan limonata haberleri cikti hatirlarsiniz belki. Cocukluktan kalma aliskanlik hep canta ile gezerim, yanimda da biraz cerez, evde yapilmis kek ya da meyve gibi seyler tasirim. Plastik siseli su almam.Bir yandan çok haklısınız ama yediğimiz hiçbir şeye güvenemiyoruz. Ne yapacağız?
Iyi de Devlet Istatistik Enstitusu'nun verilerine gore Konya'nin icki tuketimi ve kayitli hayat kadini sayisi Izmir gibi sekuler bir kentten nufusa oranladiginizda kat kat fazla. O dedikleriniz icin yilbasi gibi gunlere ihtiyac yok.En hafifinden.
En çok alkolün tüketilip en çok zina'nın yapıldığı bu rezil günü kutlamam için hiçbir sebep yok.
Başlı başına GDO'lu yağ, patates, işlenmiş tuz, işlenmiş baharat, bunlar zararlı değil mi? İçine konulan koruyucular vs.. Bence kimi savunduğundan haberin yok.Benim PepsiCo'dan para kazandığım falan yok, staj yaptım bitti. Kendim gördüm, taze taze yedim, 9 ay boyunca istediğim kadar. Sizin görmediğiniz İsrail'e yapılan özel cipslerden bile yedim ve hiçbir sağlık sorunum yok. Cipsten alacağın yağı tüm gün bilgisayar başında atamazsın zaten, günde 3000-4000 adım atsan yakarsın, minimum 1,5LT su içsen yine yakarsın.
O verileri paylaşırsan bizlerde okuyabiliriz, zahmet olmazsa.Iyi de Devlet Istatistik Enstitusu'nun verilerine gore Konya'nin icki tuketimi ve kayitli hayat kadini sayisi Izmir gibi sekuler bir kentten nufusa oranladiginizda kat kat fazla. O dedikleriniz icin yilbasi gibi gunlere ihtiyac yok.
Konuyu çözüldü olarak işaretlemişsiniz, yani beklenilen cevap alınmış@Elementor Konuyu saptırmayalım. Mümkünse yeni konu açıp tartışınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.