serdar611
Megapat
Daha fazla
Yakın tarihte evin çok yakınlarına düşmüş gibi hissettiren bir yıldırım sesi duydum. Elektrikler gitmese de internet gitti. Kasaba tarzı ADSL teknolojili bir yerde yaşıyorum. Modemi farklı adaptörlerle denedim fakat sanırım yanmış, en azından elektrikçi o sırada takılı olan adaptöre voltmetre tarzı bir şeyle bakıp durum vahim dedi. Ardından eski modemimi taktım ve bilgisayara aynı Ethernet kablosu ile bağladım, fakat hiçbir şey bağlamamış gibi kaldı sistem. Kabloda sorun olmadığını televizyon ile test ederek öğrendim. Sorum şu;
Bilgisayarın Ethernet'i hariç çalışmayan herhangi bir portu veya aksamı yok.(Ethernet portuna kablo taktıktan sonra yanındaki ışık dahi yanıyor) bu kartın( BIOSTAR MP-650MP-E Pro) Ethernet ile alakalı aksamı yandıysa kartımı göndereceğim yetkili servis garanti kapsamı altında görme ihtimali var mı?
Türk Telekom'dan tazminat benzeri bir talepte bulunmam mümkün mü? (modem ve anakart)
Başına daha önce gelen varsa veya bir fikri olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Bilgisayarın Ethernet'i hariç çalışmayan herhangi bir portu veya aksamı yok.(Ethernet portuna kablo taktıktan sonra yanındaki ışık dahi yanıyor) bu kartın( BIOSTAR MP-650MP-E Pro) Ethernet ile alakalı aksamı yandıysa kartımı göndereceğim yetkili servis garanti kapsamı altında görme ihtimali var mı?
Türk Telekom'dan tazminat benzeri bir talepte bulunmam mümkün mü? (modem ve anakart)
Başına daha önce gelen varsa veya bir fikri olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.