Xbox Yıllık Game Pass sadece yeni hesaplara mı uygun?

İm_Kerme

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. 6 Temmuz'da Microsoft, Game Pass fiyatlarını zamlandıracaıkmış. Ben konsol oyuncusuyum. Ultimate alıyorum ve 120 TL oluyor. Bu yüzden kara kara düşünürken Game Pass taktiği gördüm. Yapmak istedim ama yapmadan önce yeni hesaplara öze bir şey mi yoksa değil mi tam güvenemeyip anlayamadım. Param boşa gitsin istemiyorum. Yardımcı olur musunuz nasıl yaspılır gibi? Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Yapmak istedim ama yapmadan önce yeni hesaplara öze bir şey mi yoksa değil mi tam güvenemeyip anlayamadım.
Daha önce aktif olarak Game Pass üyeliği bulunmaması gerekiyor. Eski veya yeni fark etmiyor yani. Ben mevcut hesabımla 2 defa yıllık Game Pass yaptım, sorun olmadı. Önemli olan mevcut bir üyeliğin bulunmaması.

Daha önce aktif olarak Game Pass üyeliği bulunmaması gerekiyor. Eski veya yeni fark etmiyor yani. Ben mevcut hesabımla 2 defa yıllık Game Pass yaptım, sorun olmadı. Önemli olan mevcut bir üyeliğin bulunmaması.

Teşekkür ederim peki ben konsol oyuncusuyum 1 yıllık alacağım sadece konsol ve 1 yıl Ultimate.
Alsam olur mu?

Alakası yok mevcut üyeliğin devam etse bile yıllık üyelik alabilirsin. Yeni hesaba ya da deaktif olan bir üyeliğe sahip olmak zorunda değilsin.
Üst üste Ultimate alırsan tabii ki ama bu şekilde aşırı pahalı oluyor diğer yönteme (11 tane standart Gamepass alıp sonra bir tane Ultimate almak) göre.

sad.png

dsadas.png

Görüldüğü gibi PC Gamepass aldığım günden sonra yıllık almaya başlamışım.

Üst üste Ultimate alırsan tabii ki ama bu şekilde aşırı pahalı oluyor diğer yönteme (11 tane standart Gamepass alıp sonra bir tane Ultimate almak) göre.
Hayır pahalı değil 15 lira karım var hatta 😅

Eki Görüntüle 1843993
Eki Görüntüle 1843994

Görüldüğü gibi PC Gamepass aldığım günden sonra yıllık almaya başlamışım.

Hayır pahalı değil 15 lira karım var hatta 😅

Şaşırdım. Live Gold'un bu kadar ucuza kapatılabildiğini bilmiyordum. Benim dediğim 3 yıllık alımlarda geçerli o zaman:

(4 x 3 Aylık Live Gold) + (12 Aylık PC Gamepass) + (11 Aylık Xbox Gamepass) + (1 Aylık Ultimate Gamepass) = 3 Yıl Ultimate Gamepass

Sonuçta toplam olarak bir yıldan fazla Live Gold alınamıyor diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı