Çözüldü Yıllık Game Pass satın alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jhuelz

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Bilgisayar için yıllık Game Pass satışı var mı? Bir yerde müşteri hizmetlerini arayarak 13 aylık alınabileceğini okumuştum. Yakın zamanda tecrübe eden var mı?

Çözüm
12 Ay + 12 Ay + 12 Ay olmak üzere Live Gold satın alıp, kod ile aktifleştirdikten sonra 1 aylık Game Pass Ultimate satın aldığınızda mevcut Live Gold aboneliğiniz otomatik olarak 36 + 1 aylık Game Pass Ultimate aboneliğine dönüşecek. Başka hesaplarla uğraşmanıza gerek yok.

Tek dikkat etmeniz gereken nokta aboneliği kod olarak satın almanız.
Kendi sitesinden aylık olarak alınabiliyor, yıllık alınmıyor. Yıllık satanda illaki vardır ama güvenilir mi orasını bilemeyiz.
En fazla üç aylık satan yer gördüm. Şu müşteri hizmetleri olayını merak ettim. Oluyor mu acaba ?

Ben letgodan bir adamdan aldım hesabımı verdim tanımladı. Yeni hesap açınca 4 ay daha bonus eklendi 16 ay kadar bir gamepass ultimate aldım yaklaşık 300 TL'ye. Ukrayna tabanlı bi şey yapıyolar sanırım ama pek anlamadım. Gamepass sorunsuz çalışıyor ama. Yaparken yine de boş bir hesaptan yapmanızı öneririm kullandığınız hesabın bilgilerini vermek iyi olmayabilir.

12+1 24+1 ve 36+1 şeklinde alabiliyorsun evet.
Nereden alınabiliyor ? Yasak değilse link paylaşabilir misiniz ?
Ben letgodan bir adamdan aldım hesabımı verdim tanımladı. Yeni hesap açınca 4 ay daha bonus eklendi 16 ay kadar bir gamepass ultimate aldım yaklaşık 300 TL'ye. Ukrayna tabanlı bi şey yapıyolar sanırım ama pek anlamadım. Gamepass sorunsuz çalışıyor ama. Yaparken yine de boş bir hesaptan yapmanızı öneririm kullandığınız hesabın bilgilerini vermek iyi olmayabilir.
Hocam yasak değilse link atabilir misiniz ?

Pahalıya almışsınız. Ben 11 aylığı 135'e satıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı