En fazla üç aylık satan yer gördüm. Şu müşteri hizmetleri olayını merak ettim. Oluyor mu acaba ?Kendi sitesinden aylık olarak alınabiliyor, yıllık alınmıyor. Yıllık satanda illaki vardır ama güvenilir mi orasını bilemeyiz.
Nereden alınabiliyor ? Yasak değilse link paylaşabilir misiniz ?12+1 24+1 ve 36+1 şeklinde alabiliyorsun evet.
Hocam yasak değilse link atabilir misiniz ?Ben letgodan bir adamdan aldım hesabımı verdim tanımladı. Yeni hesap açınca 4 ay daha bonus eklendi 16 ay kadar bir gamepass ultimate aldım yaklaşık 300 TL'ye. Ukrayna tabanlı bi şey yapıyolar sanırım ama pek anlamadım. Gamepass sorunsuz çalışıyor ama. Yaparken yine de boş bir hesaptan yapmanızı öneririm kullandığınız hesabın bilgilerini vermek iyi olmayabilir.
Pahalıya almışsınız. Ben 11 aylığı 135'e satıyorum.Ben letgodan bir adamdan aldım hesabımı verdim tanımladı. Yeni hesap açınca 4 ay daha bonus eklendi 16 ay kadar bir gamepass ultimate aldım yaklaşık 300 TL'ye. Ukrayna tabanlı bi şey yapıyolar sanırım ama pek anlamadım. Gamepass sorunsuz çalışıyor ama. Yaparken yine de boş bir hesaptan yapmanızı öneririm kullandığınız hesabın bilgilerini vermek iyi olmayabilir.
Hocam emin misiniz ? Live gold üyeliği game passi kapsamıyor diye okudum.12 aylık Live Gold alıp üstüne de 1 aylık Game Pass Ultimate aldığında yıllık Ultimate oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.