FlexinVL
Hectopat
Daha fazla
klavyeyi aldınız mı memnun musunuz bende almayı düşünüyorum daMerhaba. Klavyeyi alacağım için sizlere ve kullanan Technopat üyelerimizden varsa bana fikrini aktarırsa sevinirim. Sizce bu kadar para verilir mi ve alınır mı? Yoksa %60 olarak başka alternatif düşünülebilir mi?
@bonz
Sanırım kimse kullanmamış![]()
TamamdırEki Görüntüle 1580194
Hala daha kargo aşamasında geldiğinde ilk işim klavye ile ilgili inceleme yayımlamak olacak merak etmeyin. @bonz
@#Blackmamba-gigi bende K380 alacağım Hepsiburada'dan![]()
Yazılım.Ney için kullanacaksın çok tatlı duruyor![]()
Hayırlı olsunSabah elime ulaştı ve cidden sesi olsun hissiyatı olsun cidden çok güzel ışıkları zaten daha da güzel. Kablo yapısı ve kablosu çok güzel hiç rahatsız ettirmiyor ayrıca boyutu çok iyi her yere sığıyor ama boyutuna göre ağır tabii ki. Sabah aldım F1 F2 arzı tuşların olmaması FiveM oynamam engel değil hemen FN + 1 yapıyorum hallediyorumcidden tavsiye ederim yakında makalede bahsederim.
Hayırlı olsunbenim de K380 dün geldi gerçekten çok hoşuma gitti yakında incelemesini yaparım biraz kullanayım. Corsair K55 RGB Pro XT ile arasında ki farka bak
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.