Şimdilik bir çakışma bulamadık. Yine de aynı kişinin iki hesabı vardı, birleştirldi ve 1 hafta ceza aldı çifte hesapta. Teşekkürler tespit için.
Koray Keçeci aynısını sende yaptın hemde foruma üye olur olmaz seni gördüğümde de ekran görüntüsü aldım ama paylaşmadım. Bunu benim inadıma birilerinin yönlendirmesiyle yapıyorsanız direkt bana ulaşın forumu ahıra çevirmenize gerek yok.Bu çok ayıp birşey. Galiba daha önce @Semih Gül yapmıştı.Bunları değil sosyal, dünyadan uzaklaştırılmalı.
![]()
Neden yapsınlar kardeşim bak 1.200 mesaj yazmışsın gözlerini yormuşsun, ellerini yormuşsun. Ama 300 beğeni almışsın. Her yazılana beğeni verilecek değil ama böyle dalavere yapan insanlara karşı olmalısınız. Herkes emeğinin karşılığını almak ister.Yapsınlar arkadaşlar. Beğenileri yükselsin. Heveslerini alsınlar.
Öyle bir yazmışsın ki adamın yatak odasına girdik en mahrem sırlarını açık ettik. Bu kadar abartmaya gerek yoktu. Ben şüphelendiğim bir şeyi paylaştım eğer yöneticilere direkt ulaşabilseydim konu açmadan da bunu yapabilirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.