Yine ekran kartı ısınma sorunu

B

Bora Sezer

Ziyaretçi
Herkese merhaba. Daha öncede technopat sosyale konu açmıştım ekran kartımın ısınma sorunu ile ilgili. Çeşitli tavsiyelerin hepsini denedim fakat sonuç yine aynı. Gerek termal macun değişimi, gerek toz temizleme işlemleri hiçbiri işe yaramadı. Kart yük altına girer girmez derece anında tavan yapıyor. Sizce kartımın sorunu nedir? Şimdiden teşekkürler.

Bios güncellemesi yaparken yedeğini almayı unutmayın benim powercolor 6870 sorunluydu geldiğinde oyunlarda yeşil yada mavi ekran (bluescreen değil ekran komple mavi) veriyor ve donuyordu bios update ile düzeldi ama yedeğini alın siz yinede

Powercolor'larda bu sıkıntılara rastlanıldığını duymuştum. Fanına ek takviye yapar mısınız bilmiyorum fakat ilerde de başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız Ekran Kartı değişikliğini yapmanızı öneririm.

Bios ve ekran kartının en güncel sürümleri yüklü. Özellikle de yan kapak açık baktım fan da çalışıyor. Ne yapacağım bilemiyorum.

Hemen şimdi değiştirmem mümkün değil kendi bütçemden ve harçlıklarımdan biriktirip almam gerekiyor. Umarım bu süre içinde beni yarı yolda bırakmaz.

Fanın bi sesini dinleyebilir misiniz ? en düşükten en yükseğe doğru (%20 sanırsam en düşük %20'ye alıp direkt %100 yapın)sesde yüksek bi artış varsa fanda sorun yoktur youtube 6870 fan noise yazın ses farkını anlarsınız

@Silinen üye Merhaba hocam aynı ekran kartı bende de var ve aynı problemden bende şikayetçiyim oyunlarda sıcaklık 90 95 derecelere fırlıyor. Son durum nedir acaba çözüm bulabildiniz mi? Ne yaptınız lütfen yazarsanız sevinirim

Bora Sezer, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00