ÜLKER Laviva
Picopat
Daha fazla
Tanışma hikayemiz çok değişikti kızla...Uzak mesafe ilişkisiydi gerçekten çok güzel bir kızdı ve iyi kalpliydi 2 3 ay boyunca çok zaman geçirdik mesajlarda...Şimdi bunları gözlerim dolu dolu yazıyorum sadece neye üzülüyorum biliyor musunuz en baştan yol vericeksen bana beni niye boşuna kendine bağladın niye kendine aşık ettin...Şimdi diyebilirsiniz kızı neden hayatının merkezine koydun diye.Arkadaşlar ben tipsiz bir insanım ve kız gerçekten çok güzeldi hayatımda hiç sevgilim olmadığı için bu konularda görmemiş bir insanım... Muhtemelen benden daha iyisini buldu kız ama sadece beni çok heveslendirmesi zoruma gitti...
Şimdi napicam ben ömrüm boyunca hiçbir zaman bu kadar güzel bir kızla beraber olamiyicam...Yaşım 17 ve bu yaşta yine hüsrana uğradım yine insanlara güvendim ve yine kaybedenler kulübünün üyesi oldum
Şimdi napicam ben ömrüm boyunca hiçbir zaman bu kadar güzel bir kızla beraber olamiyicam...Yaşım 17 ve bu yaşta yine hüsrana uğradım yine insanlara güvendim ve yine kaybedenler kulübünün üyesi oldum