Yine yalnız kalmak

ÜLKER Laviva

Picopat
Daha fazla  
Tanışma hikayemiz çok değişikti kızla...Uzak mesafe ilişkisiydi gerçekten çok güzel bir kızdı ve iyi kalpliydi 2 3 ay boyunca çok zaman geçirdik mesajlarda...Şimdi bunları gözlerim dolu dolu yazıyorum sadece neye üzülüyorum biliyor musunuz en baştan yol vericeksen bana beni niye boşuna kendine bağladın niye kendine aşık ettin...Şimdi diyebilirsiniz kızı neden hayatının merkezine koydun diye.Arkadaşlar ben tipsiz bir insanım ve kız gerçekten çok güzeldi hayatımda hiç sevgilim olmadığı için bu konularda görmemiş bir insanım... Muhtemelen benden daha iyisini buldu kız ama sadece beni çok heveslendirmesi zoruma gitti...:(
Şimdi napicam ben ömrüm boyunca hiçbir zaman bu kadar güzel bir kızla beraber olamiyicam...Yaşım 17 ve bu yaşta yine hüsrana uğradım yine insanlara güvendim ve yine kaybedenler kulübünün üyesi oldum😔

Boş ver be kral, hayat çok uzun nerede ne olacağı belli olmaz. Kendini geliştir, bakımlı ol, hayatta güzel ve seni ileri taşıyacak diller ve meziyetler öğren. Elbet şans yüzüne güler. Kendini olumsuz şartlama yoksa her zaman kulübün üyesi olarak kalırsın.

Yaşın 17 yani yani fiziksel olarak yüzün, vücudun yeni yeni oturuyor o yüzden tipsizim demek biraz dereyi görmeden paçayı sıvamak demek. Ayrıca güzellik olgusu öznel bir kavramdır. O yüzden şu ben çirkinim bakış açısını değiştirerek başla. Fiziksel olarak beğenmediğin yerlerin varsa değiştir. Saç stilini mesela. Kilonsa sorun spora git vs. konu aşk acına gelirse de insanlar en büyük hayal kırıklığıdır. Acının ne kadar süreceği sana bağlı bir durum. Belki yarın geçer, belki 1 yıl sonra ama geçecek. Bir gün Yaz sabahı uyanıp aklına gelecek, hiçbir şey hissetmeyeceksin. Akışına bırak, farklı şeylerle ilgilen. Onu düşünmekten kendini alıkoyamıyorsan da ne bileyim ders çalış, film izle vs. senden iyisini mi buldu bilinmez ama seni düşünmediği kesin. Gerçeklerle yüzleş kabullen ya da istediği alınmayan şımarık çocuk gibi bir köşede ağla. Onun umurunda değilsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı