Hamda gelebilir ama OBP seni çok geriye atacak.
Kaç gelir sizce hocam
20k olur mu?
SayısalNe sıralaması istiyorsun sözel, EA veya sayısal?
Hamda gelebilir ama OBP seni çok geriye atacak.
SayısalNe sıralaması istiyorsun sözel, EA veya sayısal?
Sadece bir hocanın sözelde istediğiniz sıralamaları yaparsınız ama sayısalda 50k'ya girmek bile çok özel bir şeydir, zordur dediğini duydum.Kaç gelir sizce hocam
20k olur mu?
Sayısal
95 üstü ise yerinde sayarsın ama altı ise geriye atabilir.
Kaç gelir sizce hocam.
20k olur mu?
Sayısal.
Sağolun hocam hayırlısı.Sadece bir hocanın sözelde istediğiniz sıralamaları yaparsınız ama sayısalda 50k'ya girmek bile çok özel bir şeydir, zordur dediğini duydum.Başarılar.
Yani biraz geriye atabilir.Bu sene 99 ortalama yaparsam 94 küsur oluyor.
Sadece bir hocanın sözelde istediğiniz sıralamaları yaparsınız ama sayısalda 50K'ya girmek bile çok özel bir şeydir, zordur dediğini duydum.Başarılar.
Daha 1 senem var ama.Aşırı düşük bir ihtimal onun da gerçekleşeceğini sanmıyorum.
Eskisi kadar kolay değil sistem çözüldü artık ÖSYM de çok zor sınav yapmadığı sürece her sınav yığılmaya gebe örnek bu sene.Sağ olun hocam hayırlısı
Daha 1 senem var ama.
Hocam sen hangi tayfadandın?Gelmez. Bilkent bilgisayar kazandım ben de bu sene. Senin zamanında 90-95 yapıyordum bir de her sene çalışan ve sınava giren sayısı artıyor. Sen yine de elinden geleni yap ama o sıralamalar zor şimdiden söyleyeyim
3D denemelerinde eylülde 105 yapıp Bilkent PC mi yazdınHocam ben seni 11e yeni başlıyor sandım eğer 12 isen ben o zamanlar 105ten aşağıya düşmüyordum 3D denemelerinde bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.