YKS 2020 Soruları çalındı iddiası!

Bugün YKS 2020’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı (TYT), sosyal medyada yer alan görüntülerde soruların sızdığı iddia edildi. Yaşananların ardından öğrenciler ise, sosyal medya hesaplarından, “Sorular çalındı mı?”, “Yetkililer bunu açıklamalı” şeklinde paylaşımlarda bulundu. ÖSYM’den ise konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

ÖSYM tarafından bugün Türkiye genelinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı saat 13.00 itibariyle sona erdi. Sınavın sona ermesinin ardından, sosyal medyada YKS’nin kitapçık fotoğrafları paylaşıldı.

ebhyle8woaei-u4.jpg
ebhykpxxyaar2lx.jpg


Kaynak: Yeniçağ gazetesi
 
Son düzenleme:
bugün YKS 2020’nin ilk oturumu olan temel yeterlilik sınavı (TYT), sosyal medyada yer alan görüntülerde soruların sızdığı iddia edildi. Yaşananların ardından öğrenciler ise, sosyal medya hesaplarından, “sorular çalındı mı?”, “Yetkililer bunu açıklamalı” şeklinde paylaşımlarda bulundu. ÖSYM’den ise konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

ÖSYM tarafından bugün Türkiye genelinde yapılan yükseköğretim kurumları sınavı saat 13.00 itibarıyla sona erdi. Sınavın sona ermesinin ardından, sosyal medyada yks’nin kitapçık fotoğrafları paylaşıldı.

Eki Görüntüle 602363Eki Görüntüle 602364

Kaynak: Yeniçağ gazetesi

Hocam paylaşan kişi salakmış. Üstteki bütün numaralar kitapçık numarasına ait ÖSYM bunu görürse kitapçıgın üstündeki adı soyadı TC kimlik no her haltı yazıyor.
 
İptal edileceğini ben de sanmıyorum. Şaşırdık mı, tabi ki hayır. Bu sorular benim bildiğim izinsiz paylaşılamaz. Ayrıca umarım gereken yapılır. Bu sınav için kan ter döken tüm öğrenci arkadaşlara selam olsun. Yarınki sınav için başarılar.
 
Evet, zaten bu hele ki bu dönemde 2. bir TYT asla yapmazlar. Bu arada türkçede ses bilgisi konusunu nasıl sormazlar?

Ona bende şaşırdım normalde her sınavda çıkan ses bilgisi bu sınavda çıkmamış. Onu geçtim dil bilgisi çalışanların emeğine yazık olmuş sınavda 35 tane falan paragraf 5 tane dil bilgisi varmış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı