YKS 2022 EA hazırlık için kitap seti önerisi

BirkanC16

Kilopat
Katılım
31 Ocak 2018
Mesajlar
203
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun oldum bu sene. Neredeyse 2 yıldır ders görmediğimden her konuda eksiğim. YKS 2021 sınavında hiç beklentim olmasa da kendimi denemek stres atmak için girdim. Yine beklediğimden yüksek puan aldım. Bunu anlatma sebebim sayısal ile ilgili her şeyi unuttum ona göre sıfırdan sağlam konu anlatımlı kitap arıyorum.
Raunt'un 42 kitaplı serisi çok hoşuma gitti(dağılım olarak) ama önermeyen çok varmış ne almalıyım?
Dershanenin bana verimli gelmeyeceğini düşündüğüm için evden çalışmak istiyorum.

İstediğim bölümün puanı EA 330. bir de internette çok araştırmama rağmen hala aklımda sorular kaldı bu puan için YKS'de hangi derslere odaklanmam lazım?
 
Puandan ziyade sıralamaya bakmalısın. Önemli olan sıralama, sana önerim temel kitaplar alarak başlaman olur. Set alman bence gereksiz.
Temel olarak Aktif yayınları, sonuç yayınlarının fasiküllerini önerebilirim.
 
Puandan ziyade sıralamaya bakmalısın. Önemli olan sıralama, sana önerim temel kitaplar alarak başlaman olur. Set alman bence gereksiz.
Temel olarak aktif yayınları, sonuç yayınlarının fasiküllerini önerebilirim.

İstediğim bölüm Dokuz Eylül'de 118 bin sıralama istiyor. Uludağ üniversitesi de Bursa'da yaşadığım için tercihim o da 190 bin sıralama istiyor. Sizce bu sıralamalar zor mudur? Yani seviyem Türkçe, edebiyatta orta, matematikte ortalamanın altında. YouTube'da baktığımda günde 10 saat çalışmak biraz beni korkutmadı değil... Bu sıralama için bu kadar yoğun çalışma gerekir mi?
 
@BirkanC16, düzenli olarak günlük 5-6 saat çalışsanız bile en kötü 100K'ya gireceğini düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Rica etsem başlangıç için biraz daha bilgi verir misiniz? Sonuç yayınlarının sitesine girdim ama hep test ve deneme vardı. Ben bunları bilmediğim için konu anlatım olarak ne tercih edebilirim?
 
@BirkanC16, tabii ki,
Başlangıçtan kastım örneğin, matematikte dört işlemde ve temel konularda hatanız vardır. Onun için bu kitabı önerebilirim:

İsterseniz diğer dersler için de öneri yapabilirim.

Yaparsanız sevinirim.
Günde 6 saat matematik, Türkçe ve edebiyat çalışmayı düşünüyorum. Sizce doğru mudur? Matematik temelim çok zayıf. Matematiğe daha çok mu ağırlık versem?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı