ekstremum nokta
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, şu an 11. sınıfım ve 12 olacağım 1 hafta sonra. Sorum şu ki; ben 2. dönemin başında TYT matematik çalışmaya başladım ve 1 ay gibi bir sürede konu bazında bitirdim, zaten çoğu konuyu biliyordum tekrar ettim sadece. Şu an TYT matematikte 25 net civarındayım. Anlatmak istediğim; temelim var. Ayın 27'sinde dershanem başlıyor. 4 Haziran'da TYT kampı için sınıf belirleme sınavına girdik ve 71 net yaptım. Sizce 27'sine kadar kafa mı dinlendireyim yoksa sınavlar bitince direk başlayayım mı çalışmaya?
Dipnot: Dershane başladıktan sonra kendime tatil verebileceğim bir süre olmayacak. Haftanın 6 günü sabah 7'den akşam 5'e kadar dershanedeyim. Kışın zaten tempoyu daha da arttıracağım çünkü hedefim yüksek. Sadece 15-20 günü kendime ayırsam ileride pişman olur muyum bilemiyorum. Öneriniz nedir?
@333365
Dipnot: Dershane başladıktan sonra kendime tatil verebileceğim bir süre olmayacak. Haftanın 6 günü sabah 7'den akşam 5'e kadar dershanedeyim. Kışın zaten tempoyu daha da arttıracağım çünkü hedefim yüksek. Sadece 15-20 günü kendime ayırsam ileride pişman olur muyum bilemiyorum. Öneriniz nedir?
@333365
Son düzenleyen: Moderatör: