YKS 2025 için nasıl ilerlemeliyim?

Türkçe 21, sosyal 14, mat 34, fen 14

Ayt
Mat 39 fen 38
Abi ne yaptın helal olsun! İnşallah benim geleceğimde böyle olmaz ama olacak gibi... Konu tarama testlerinde yani ayt de 60da 53-58 arası takılıyordum, tyt de ise 75i göremedik daha. 11den 12 ye geçen sayısalım. 70 tyt nin ise 30+ mat, türkçe 18-22 arası. Nasıl lanet bir ders anlamadım, herkes türkçe yapıp matematik yapamıyor bende tam tersi. Kafayı yedim son günlerde tyt matematik hakkında 1 tane şey yapıyorsam türkçe adına 5 tane şey yapıyorum. Beni de bitirmez inşallah bu Türkçe. Konu dışı gibi oldu. Konu sahibi kusura bakmasın. (Durumlarımızı paylaşmak herkes adına geliştirici bence, o yüzden sorun yok)

TYT fende her gün 1 deneme ve analiz sonrası haftada bir de bu yanlışları gözden geçirsek 15 yapabilir miyiz ki? Fende 10 net garanti yapıyorum ama tüm konulara bakmak çok uğraştırıcı. Bu yöntem ile yaz sonuna kadar 15'e sabitlenir mi? @AliEgemen (bulmuşken sorayım dershane yada koçum yok konu sahibinin de işine yarar belki)

Matematik şu an Eyüp bnin vdd defteriyle ilerliyorum ardında 345 çözüyorum, 345'te sadece en son testteki bazı sorular zorluyor Eyüp bnin kitabındada yine aynı şekilde konunun sonunda çözdüğü sorularda zorlanıyorum.
Okulumuzda bu sene 40 deneme yapacaklarını söylemişlerdi ama yeterli olmazsa dershane denemelerine de girerim.
Çalışma konusunda da bir sene dişimi sıkıp çalışacağım artık, ilk seneden yerleşmek istiyorum.

OBP niz kaçtı hocam bir de AYT çalışmanızı nasıl yaptınız biraz anlatabilir misiniz?
Obp 94.
TYT fende her gün 1 deneme ve analiz sonrası haftada bir de bu yanlışları gözden geçirsek 15 yapabilir miyiz ki? Fende 10 net garanti yapıyorum ama tüm konulara bakmak çok uğraştırıcı. Bu yöntem ile yaz sonuna kadar 15'e sabitlenir mi? @AliEgemen (bulmuşken sorayım dershane yada koçum yok konu sahibinin de işine yarar belki)
Cok net yapılır. Benzer soruyorlar genelde.

Hocam her türlü TYT matematik görmek zorundasınız. Belki içiniz rahatlar TYT matematik 4 işlemden ibaret. Sadece fazla soru tarzı görmeniz gerekiyor.
Hocam bugün dershanede 2 saat (120dk) tyt rasyonal anlattı ödev testi ve yeni nesile gelince 40 sorunun 5ini yapabildim. İlk Tyt mat dersimdi bu ve çok zor görünüyor. İlk günden pes etmek istemiyorum ama moral 0.

Hocam bugün dershanede 2 saat (120dk) tyt rasyonal anlattı ödev testi ve yeni nesile gelince 40 sorunun 5ini yapabildim. İlk Tyt mat dersimdi bu ve çok zor görünüyor. İlk günden pes etmek istemiyorum ama moral 0.
Soru çözdükçe gelişecek ödevden ziyade basitten başlayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı