YKS 2025 için program nasıl yapılır?

Kafein26

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene mezuna kaldım ve adamakıllı bir program yapmak istiyorum. Bu programı yaparken dikkat etmem gerekenler neler? Örnek bir program nereden bulabilirim veya nasıl hazırlayabilirim?

Abi bu tamamen kişisel bir şey , birinden ilham filanda alma yani çünkü sen çalışacaksın neticede. Bende bu sene kazandım tercih yapacağım hiç öyle bir yerden bakmadım. Hiç yapamıyorsan da seni iyi tanıyan bi hocandan (rehberlikçi olmasın) rica et yapsın. Seni iyi tanıması önemli.

Pardon, mezunum demişsin hocan büyük ihtimalle olmayacak. Şöyle söyleyeyim ben saatlere bölerek hangi ders eksikse ona fazla saat vererek çalışmıştım. Saate bölmek sıkıyorsa günlük yapman gerekenleri yaz öyle yap. Ve bence kimseye danışma yani sonuçta sen çalışcan kim seni senden iyi tanıyabilir ki?

Abi bu tamamen kişisel bir şey, birinden ilham falan da alma yani çünkü sen çalışacaksın neticede. Bende bu sene kazandım tercih yapacağım hiç öyle bir yerden bakmadım. Hiç yapamıyorsan da seni iyi tanıyan bir hocandan (rehberlikçi olmasın) rica et yapsın. Seni iyi tanıması önemli.

Pardon, mezunum demişsin hocan büyük ihtimalle olmayacak. Şöyle söyleyeyim ben saatlere bölerek hangi ders eksikse ona fazla saat vererek çalışmıştım. Saate bölmek sıkıyorsa günlük yapman gerekenleri yaz öyle yap. Ve bence kimseye danışma yani sonuçta sen çalışcan kim seni senden iyi tanıyabilir ki?

Bende öyle düşündüm. Saat saat çalışamıyorum okul düzeni gibi. Geçen sene okul vardı çok ağır oluyordu bu sene biraz daha süre bakımından rahatım. Mesela bağıl hareket konusuna çalışacağım hedefim o konuyu bitirmek olacak öyle düşünüyorum. Konuyu bitirmeden rahat edemiyorum. Bir de AYT matematiği ve AYT-TYT fiziği nasıl hallettiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı