Abi bu tamamen kişisel bir şey, birinden ilham falan da alma yani çünkü sen çalışacaksın neticede. Bende bu sene kazandım tercih yapacağım hiç öyle bir yerden bakmadım. Hiç yapamıyorsan da seni iyi tanıyan bir hocandan (rehberlikçi olmasın) rica et yapsın. Seni iyi tanıması önemli.
Pardon, mezunum demişsin hocan büyük ihtimalle olmayacak. Şöyle söyleyeyim ben saatlere bölerek hangi ders eksikse ona fazla saat vererek çalışmıştım. Saate bölmek sıkıyorsa günlük yapman gerekenleri yaz öyle yap. Ve bence kimseye danışma yani sonuçta sen çalışcan kim seni senden iyi tanıyabilir ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.