Ardalive
Megapat
Temmuz geç olmaz mı ?Şimdi veya Temmuz Ortası.
Hocam vallahi giren sayısı azaldı diye biliyorum.Hocam sizde gelin 5 milyon kişi girelim sınava harika.
Temmuz geç olmaz mı ?Şimdi veya Temmuz Ortası.
Hocam vallahi giren sayısı azaldı diye biliyorum.Hocam sizde gelin 5 milyon kişi girelim sınava harika.
Hocam vallahi giren sayısı azaldı diye biliyorum.
Kimine göre geç Kimine göre tam vakitlerindenTemmuz geç olmaz mı ?
İnşallah hocam dediğiniz gibi. Ama yetişir mi ?Hocam bende seneye gireceğim haziran bitmeden başlamayı düşünüyorum. Hedeflerimiz büyük yolumuz uzun kapasitemiz var azmimiz yarı yolda bırakmazsa haziranda başlarsak yaparız.
Hocam sınava 1 ay olsa neysede 1 sene var 1 senede yetişir niye yetişmesin.İnşallah hocam dediğiniz gibi. Ama yetişir mi ?
Tabii yetişir hocam çalışın yeter gayet yeterli süre var.İnşallah hocam dediğiniz gibi. Ama yetişir mi ?
Üniversite okuyordum bölümü bıraktım, anlık mezun durumundayım. YKS 2026 ya gireceğim ama ne zaman ders çalışmaya başlamalıyım?
Üniversite okuyordum bölümü bıraktım, anlık mezun durumundayım. YKS 2026 ya gireceğim ama ne zaman ders çalışmaya başlamalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.